![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din ce scrie si ce ziceau si comentatorii acele persoane sunt crestini arabi. Dar multi arabi care nu-s musulmani sunt monofiziti si chiar catolici. Ai si raspunsul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta ortodocsii poarta o tacere pioasa, strigatele vin doar de la monofiziti sau catolici, cum se poate altfel?
![]() Ca si cele ~ 20 milioane de avorturi din Romania in 2 decenii le-au facut aia 10% catolici, musulmani, neo-protestanti, atei, etc. nu buna fibra de dreptcredincios ortodox infailibil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar dintre preoti e cel din Scotia (care nu stiu daca mai e preot), aici am inceput sa vorbesc cu domnia sa, putem vedea ce sustine: https://dyobodiu.wordpress.com/2013/...paul-fiddes-1/ Iar Parintele Pruteanu contesta o parte din fenomen, nu si minunea, dar domnia sa contesta si mare parte din vietile sfintilor si o multime de alte lucruri gresite. Cum ai putea sa crezi ca e o lampa, cand, acum ca exista informatii, stim ca e la inceput o lumina ca un fulger, nu doar ca iese Patriarhul cu Lumina. Iar Cristian a dat declaratiile Patriarhilor, care spun ca lumina se aseaza pe vata si el o aduna cu mana. Iar singurul care a spus de lampa a fost cericul acela rus des citat de atei. Iar ca Lumina ii arde, la unii ajunge lumina dupa mult timp, normal ca daca incearca ii arde. Comentatorul a spus ca erau ortodocsi pana la poarta Ierusalimului, cel cu Lumina se duce pana acolo cu ea. |
|
|||
|
|||
![]()
Aoleu, cat distorsionezi...e evident contrariul. Ce ti-e si cu sustinerea cu orice pret a credintei proprii (si ma refer la sensul cel mai general al termenului "credinta")...
|
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca tu esti sigur, dar de unde stii? Eu nu stiu niciun ortodox normal sa conteste miracolul, pana acum nu stiam decat de clericul acela rus.
Last edited by catalin2; 20.04.2015 at 15:30:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e mai logic ca minunea sa fi fost atestata, sa zicem, imediat dupa Inaltare, daca era adevarata? O Semnatura a Domnului, chiar in locul din care S-a intors la Cer. Ori, ea este atestata cam de pe la mijlocul primului mileniu crestin. "Focul din Cer" apare deseori ca simbol sau marca a supranaturalului in VT si NT deopotriva, stii asta bine. Bun, nici tu nici eu nu stim sigur. Dar si eu si tu alegem: tu sa crezi, eu sa nu cred. We made our choices. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El zice ca tine mai mult de traditie decat de autenticitate. |
|
||||
|
||||
![]()
Om de paie. Am observat că tot repeți acest neadevăr. Cine e tatăl minciunii ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|