![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mai e un indiciu foarte important:
Sinucigașii nu se sinucid așa aiurea la ore fără semnificație și nu se sinucid noaptea... ci noatea ei ies la învrăjbit, la vrăjit... Cum trecuse de miezul nopții, și era o oarecare oră banală din dimineața adâncă, deci era probabil între orele 1 și 4-5 dimineața, mie mi se pare evident că era sub o posesie a unui gând demonic... și acest gând în care credea, a biruit-o... și a biruit-o prin însăși mila ei, prin puterea de sacrificiu, prin bunătatea ei... căci e un fel de jertfă făcută din dragoste pentru soț și copil... „și trupul de mi l-aș da ca să-mi fie ars de viu, sau aș avea credință cât să mut și munții dar dragoste nu am, atunci nimic nu sunt și nu-mi folosește la nimic și nu slujesc nimănui”... deci cui a dat ea trupul său iluzoriu? Trupul său scenic și pe cel din carne? Păi cu siguranță publicului pe care l-a iubit... Deci pare o jertfă cu bun miros duhovnicesc... și parcă ne amintim de jertfele din vechiul testament când cineva a promis Domnului că va ucide pe primul care va ieși din casa sa atunci când se va întoarce acasă de la război unde a fost biruitor prin Domnul, un război mîntuitor pentru Israel sau pentru Iuda nu mai știu, și a ieșit să-l întâmpine când s-a întors chiar fetița lui fecioară pe care o iubea cel mai mult, și el nu a mai vrut să-și țină promisiunea făcută înaintea Domnului, dar a grăit fetița și i-a zis de la Dumnezeu ca neapărat să împlinească ceea ce a promis și practic s-a sinuciș prin mâna părintelui său care a împlinit cuvântul ce și l-a dat înaintea Lui Dumnezeu, și după ce i-a mai dăruit o ultimă vacanță a ucis-o... Și așa se poate explica și ținuta ei neagră cu un colier de diamante albe și negre... S-ar putea ca ea să fi promis Domnului că se va sinucide ea dacă va avea un copil... căci era stearpă... ea nu a putut să aibe copii... Deci se poate ca ea să fi împlinit ceea ce a promis și a jurat înaintea Domnului... a dat viață pentru viață! Moarte pentru moarte! Și așa parcă pot să-mi explic și eu cum adică să te sinucizi și totuși să crezi că vei merge la Dumnezeu... Deci se poate să fie o sfântă... sau se poate să fie doar o păcălită de un duh rău... adică o înșelată. Oricum eu cred că s-a ținut de promisiunea făcută înaintea lui Dumnezeu. La bine și la greu împreună și doar moartea ne va despărți! Ea a avut dragoste curată, sfântă căci a cântat-o mereu. Deci fată dragă nu fi tristă fiindcă e păcat, fără lacrimi nu există dor Adevărat... atât de frumos. Last edited by vsovivi; 22.07.2010 at 11:14:12. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 16:33:07 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 12:13:17 |
|