Citat:
În prealabil postat de spinu
......daca ai putea sa imi zici despre copii tai,cum iL privesc ei pe Dumnezeu si care este parerea lor despre religia lor? pentru ca pentru niste copii este foarte greu atunci cand parintii lor sunt despartiti sau cand traiesc intr-o familie in care religiile parintilor sunt foarte diferite. Oare pe cine asculta ei cand este vorba de religie? Ai zis ca sunt musulmani dupa tata ,dar au si un firicel de crestinism in ei sau sunt musulmani convinsi?
|
Ai atins punctul sensibil la mine.Poti sluji la doi stapani??Copiii mei sunt musulmani convinsi.Ei cred religia islamica,ca fiind ultima religie,ei sunt cei mai buni,ei vor merge in rai[asa au invatat din Coran].In Coran scrie[spus de ei]despre Domnul Iisus ca nu a fost rastignit si a murit.Ei spun ca Dumnezeu L-a luat la El si se va intoarce la noi,deci ei nu cred in inviere.Sa stii ca ,copiii nu sufera din cauza religiei mele;la educatia copiilor am participat amandoi,pot sa spun de fapt,ca eu mai mult ,fiind cel mai mult timp cu ei.Le-am explicat si mi-au explicat religia.Sunt anumite lucruri in religia noastra care nu le accepta si la fel si eu[ca ori crestin] nu le-am inteles.Da-mi voie sa-ti povestesc ceva.Pe data de 21 martie [luna trecuta]am primit telefon din Damasc de la prietena Nuti,vecina cu mine in acelasi cartier si casatorita de vre 32de ani cu un sirian si are 3 copii.PE 21 ia murit sotul[de o luna vorbim f,des];dupa inmormantarea sotului,tribunalul civilreligios a anuntat-o ca nu are dreptul la nimic din mostenirea sotului,nici pensie de pe urma lui pentru ca este crestina.Un crestin nu mosteneste si nici prin act de donatie,absolut nimic.Daca nu ar fi avut baiat,ci numai fata ,ar fi luat fratii tatalui totul.Si eu si ea stiam acest lucru de cand ne-am casatorit,dar Dmnul Iisus e mai presus decat orice.In concluzie,sunt multe de spus ,dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt respectata cum trebuie si de copii si de sot si familia lui si ca dovada ca si musulmanii ne respecta[daca esti om bun si milos si cu frica de Domnul]chiar te iubesc.Stii,fiind printre straini[de tara],vecinul de langa tine e mai aproape decat fratele de departe.La judecata da apoi,fiecare vom ajunge in fata Domnului,indiferentde religie vom fi judecati-poruncile Domnului si pacatele strigatoare la cer sunt aceleasi[analizand cu copiii].Stii care este regretul meu din casatoria aceasta?Copiii mei nu se vor inchina la moartea mea si nici pomana crestineste din partea lor nu voi avea.Prima pedeapsa de la Domnul!