Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2010, 14:43:42
Laydee
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Am spus Mohammed a impus islammul...asta inseamna ca in jurul anului 600 si ceva !
Deci nu ma contrazic, fii mai atenta in ceea ce citesti.

Cum e cu zakatul?

Salat inseamna rugaciune, cum adica Iisus se ruga de 5 ori pe zi, cand islamul a aparut dupa 600 de ani si ceva. Si daca Iisus facea sakat si salat, de ce nu a revelat el islamul?

Practic recunoasteti, Cel care va veni din nou e Iisus, scrie undeva de Mohammed ca va veni din nou?
Cu argumente din Qu'ran te rog .

[19:30]
Dar el [pruncul] a zis: "Eu sunt robul lui Allah! El mi-a dãruitScriptura ºi m-a fãcut profet!

[19:31]
ªi El m-a binecuvântat, oriunde aº fi , ºi mi-a poruncitRugãciunea [As-Salat] ºi Dania [Az-Zakat] , cât voi trãi,

[19:32]
ªi bunãcuviinþã faþã de nãscãtoarea mea! ªi nu m-a fãcut pe mine trufaº, nici ticãlos!

[19:33]
ªi pacea fie asupra mea în ziua în care m-am nãscut ºi în ziua în care voi muri ºi în ziua în care voi fi adus la viaþã [din nou]!"
tot continui sa spui ca Profetul Muhammed a impus Islamul prin violenta, desi nu ai nicio dovada, ti-am dat si exemplul cu unchiul sau, care a murit ne-musulman...Profetul Muhammed nu l-a omorat pentru ca nu acceptat Islamul, in ce baza susti ca Profetul Muhammed a impus Islamul? ba dimpotriva el a incheiat si aliante si tratate de pace cu ne-musulmanii...daca tot susti acest lucru da-mi dovezi (de acum 600 de ani)

in ceea ce priveste Salatul...scrie in aceste versete ca Iisus trebuie sa se roage de 5 ori pe zi? sau scrie doar sa se roage? fiecare profet a fost trimis intr-un anumit timp si la o anumita comunitate cu un anumit mesaj sau revelatie, iar Profetul Muhammed a fost ultimul profet care a primit revelatia incheiata....dupa el nu a mai venit si nici nu va mai veni nici un profet cu o alta revelatie si cred ca aici vrei sa ajungi cu ultima intrebare...da Isus va mai veni inca o data, dar nu va aduce alta revelatie
Vechi 06.03.2010, 14:50:59
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laydee Vezi mesajul
hmm putini crestini?
In Egipt sunt peste 16 mil de crestini, in Iordania peste 300.000 de crestini, in Siria in jur de 10% sunt crestini etc etc

in ceea ce priveste orasul Mosul si Irak aici trebuie sa te iei de americani, sunt la fel de multi musulmani care si-au parasit casele si familiile dupa invazia americana

pai tocmai regele Marocului este musulman si are ca si prim-ministru un evreu....deci daca Islamul ar spune sa omori ne-musulmanii, crezi ca ar mai fost acest evreu in functia aceasta?
De unde scoti Laydee, 16 mil. de crestini in Egipt? Stiu ca max. 10%. La fel in Siria 10%. In Iordania 5%,...

Eu nu vad nici un american pe acolo, ca-i Mosul, Irak, Egipt (Egipt si Sudan condamna la moarte convertirea la crestinism), Liban, Siria, Arabia Saudita (prin lege nu exista crestinii aici), ...
Nu am sa ma i-au de americani de dragul vostru sau al comunistilor.

,,Un zarzavagiu syriac catolic, Fatoukhi Mounir, a fost ucis luni, 15 februarie 2010, în jurul orei 18:30 (15:30 GMT), de bărbați neidentificați, în magazinul său, acestia deschizand focul asupra magazinului din Sahaba, un cartier situat în vestul orașului situat 350 km nord de Bagdad – a declarat poliția.
,,
Duminică, 14 februarie 2010, un alt comerciant, care vindea “kebbé chaldeană” (mâncare făcută după o rețetă tradițională locală), Rayan Salem Elias, a fost și el împușcat în afara localului, în estul Mosulului.,,

"Minoritatea creștină a devenit o problemă în cadrul alegerilor, dar aceasta se întâmpla și cu mult înainte de alegeri. Doi creștini au fost uciși de la începutul acestei campanii electorale" vineri, 12 februarie 2010, a declarat Hazem Girgis, un diacon al Bisericii Ortodoxe siriace Sf. Efrem din cartierul Shurta, situat în centrul Mosulului.,,

"În Ajunul Crăciunului, creștinii din Egipt s-au confruntat cu acest atac brutal, și am asistat la uciderea a șase bărbați tineri care ieșeau din Biserica lor din Nag Hammadi, în Egiptul de Sus, după Sfânta Liturghie", a mai arătat comunicatul de presă al celor din parohia Sfântul Marcu. "Un ofițer de poliție musulman a fost și el, de asemenea, ucis în acest atac.,,

,,Patru musulmani acuzați de uciderea unui creștin, au fost achitați ieri, luni 22 februarie 2010, de către o instanță egipteană care a “constatat” că probele nu stabilesc vinovăția lor – conform unei surse judiciare, citată de AFP.,,

Daca nu-s evreii sunt americanii, daca nu-s americanii sunt crestinii,... de fapt oricum cu crestinii se incepe si cu ei se si termina.
Liderul palestinian musulman cere o Jihad "împotriva atât evrei și creștini,, si americani-s de vina.
Deocamdata (nu definitiv) Iordania si Libia sunt cele mai prietenoase fata de minoritatea crestina.
Daca va veti invata in continuare copiii a canta ,,Vom lupta sâmbătă și duminică,, imi dau seama ce natie toleranta veti dezvolta fata de evrei si crestini.
Vechi 06.03.2010, 14:55:06
Laydee
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Islamul are in invatatura lui omorarea necredinciosilor.

Ortodoxia are marturii nenumarate de omoruri facute de musulmani in numele credintei lor, incercand sa forteze pe crestini sa treaca la islam.

Ca exemplu - domnitorul Constantin Brancoveanu, impreuna cu cei 4 fii si cu sfetnicul Ianache au fost decapitati pentru ca nu au trecut la islam.

Iar asta este un exemplu mic, pe langa sutele de mii de exemple existente in istoria ortodoxa. Calendarul ortodox este plin de oameni care au fost torturati de musulmani dar care nu si-au lepadat credinta.

Deci - musulmanii omoara pe baza invaturii lor de credinta pe crestini in special, fortandu-i sa treaca la islam - iar dovada este mai sus.

Crestinismul - catolic sau ortodox a luptat cu islamul in special pentru locurile sfinte, Ierusalim, pe care musulmanii il ocupasera abuziv. Inchizia spaniola a fost o exagerare specifica catolica, dar se adresa in special crestinilor veniti dintre evrei si nu musulmanilor.

Cati crestini exista in Turcia? Oare nu iti amintesti ca Istambul - fostul Constantinopol a fost in exclusivitate crestin ortodox ? Oare nu iti dai seama ca starea de acum a Constantinopolului se datoreaza EXCLUSIV omorarii, exterminarii la care au fost supusi crestinii ?

Este Mahomed omul lui Dumnezeu ? Nu, pentru ca nici un profet al Vechiului Testament si al Noului Testament nu a fost ca el, pentru ca toti au avut cu totul alta structura a firii si a comportamentului.

Incearca sa fii cinstita cu tine, ca om. O credinta care nu sta in picioare atunci cand este pusa la incercare si supusa celor mai crunte critici si care nu raspunde curat la critici nu este de la Dumnezeu. Dumnezeu este curat si raspunde la orice intrebare.

Cum poate cineva sa urmeze pe Mahomed cand acesta nici macar bunul simt natural nu il are in mesajul lui ?

Dumnezeul lui Avraam nu este Dumnezeul lui Mahomed; Avraam a crezut in Dumnezeu si a facut ce i-a zis Dumnezeu, iar Dumnezeu nu i-a dat sabie in mana si nu i-a zis omoara pe cel de langa tine ci l-a invatat sa fie ospitalier si sa fie primitor de straini. Mahomed insa a luat sabia, a omorat pe cel care nu a facut ce a zis el si si-a luat multe neveste si a batjocorit multi copii pe langa el.

O intrebare de bun simt urmeaza aici: cel care face sex cu un copil de 9 ani poate fi considerat profet si poate fi ascultat si urmat pana la moarte ? Oare voi, musulmanii care il urmati pe profet nu aveti bunul simt sa va raspundeti nu noua crestinilor, ci voua, si constiintei voastre la intrebarea asta ?
si sunt toti atatia sfinti in calendarul ortodox care au fost omorati pentru ca nu au vrut sa treaca la catolicism...tot persecutii crestine

in momentul in care acesti luptatori crestini de care spui tu au intrat in Ierusalim, in timpul cruciadelor, au macelarit tot orasul si au omorat si musulmani si evrei si crestini, pentru papa nu conta religia ci comertul, religia a fost doar o unealta de a-i convinge pe soldati sa plece in lupte

uiti de Profetul Lot, care dupa versiunea bibilei a avut relatii intime cu fiicele sale, fiind beat? Profetul Lot, care este profet pentru crestini
Vechi 06.03.2010, 15:19:21
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Da Iisus va mai veni odata !!! Oare de ce????? De ce nu mai vine Mohammed?????????????????????????????????????????? ??????

iata inca ceva interesant din coran :
[47:4]
Atunci când îi întâlniþi [în luptã] pe aceia care nu cred, loviþi gâturilelor, iar când îi slãbiþi pe ei, legaþi-i straºnic în lanþuri! Apoi, fie îndurare, fie rãscumpãrare, pân&at

Te rog mult din biblie despre Lot !

Citat:
tot continui sa spui ca Profetul Muhammed a impus Islamul prin violenta, desi nu ai nicio dovada, ti-am dat si exemplul cu unchiul sau, care a murit ne-musulman...Profetul Muhammed nu l-a omorat pentru ca nu acceptat Islamul, in ce baza susti ca Profetul Muhammed a impus Islamul? ba dimpotriva el a incheiat si aliante si tratate de pace cu ne-musulmanii...daca tot susti acest lucru da-mi dovezi (de acum 600 de ani)

in ceea ce priveste Salatul...scrie in aceste versete ca Iisus trebuie sa se roage de 5 ori pe zi? sau scrie doar sa se roage? fiecare profet a fost trimis intr-un anumit timp si la o anumita comunitate cu un anumit mesaj sau revelatie, iar Profetul Muhammed a fost ultimul profet care a primit revelatia incheiata....dupa el nu a mai venit si nici nu va mai veni nici un profet cu o alta revelatie si cred ca aici vrei sa ajungi cu ultima intrebare...da Isus va mai veni inca o data, dar nu va aduce alta revelatie
Vechi 06.03.2010, 15:31:16
Senior Member

Implicit

[15:51]
ªi vesteºte-i pe ei despre oaspeþii lui Avraam,

[15:52]
Când au intrat la el ºi l-au salutat, iar el le-a rãspuns: „Ne este nouã teamã de voi!”

[15:53]
Iar ei au zis: „Nu-þi fie teamã! Noi îþi aducem vestea bunã a[naºterii] unui bãieþel plin de învãþãturã! ”

[15:54]
ªi a rãspuns el : „Îmi aduceþi voi mie veste bunã când m-au ajuns bãtrâneþile? Ce veste bunã sã-mi mai aduceþi?”

[15:55]
Au zis ei: „Îþi vestim Adevãrul, deci nu fi dintre aceia care deznã- dãjduiesc!”

[15:56]
A rãspuns el: „Dar cine deznãdãjduieºte în privinþa îndurãriiDomnului sãu, afarã de cei rãtãciþi?”

[15:57]
ªi [le-a] zis el : „ªi ce vreþi voi, o, trimiºilor?”

[15:58]
Au rãspuns ei: „Noi suntem trimiºi la un neam de mari nelegiuiþi,

[15:59]
Afarã de familia lui Lot pe care o vom mântui în întregime,

[15:60]
Mai puþin pe soaþa lui!” Noi [Allah] am hotãrât ca ea sã fie dintre cei nimiciþi!

[15:61]
ªi când au venit cei trimiºi la casa lui Lot,

[15:62]
Le-a zis el : „Voi sunteþi [pentru mine] un neam de necunoscuþi!”

[15:63]
ªi i-au rãspuns ei: „Ci am venit la tine, aducând [pedeapsa]pentru cele de care s-au îndoit.

[15:64]
ªi þi-am adus noi Adevãrul , iar noi suntem vestitori numai deAdevãr.

[15:65]
Deci purcede cu familia ta spre sfârºitul nopþii ºi mergi în urma lor ºi sã nu se uite înapoi vreunul dintre voi , ci mergeþi unde vi se porunceºte!”

[15:66]
ªi Noi i-am vestit lui aceastã poruncã, pentru cã aceia aveau sã fie nimiciþi pânã la ultimul, dimineaþa.

[15:67]
ªi au venit locuitorii cetãþii [la el] bucuroºi .

[15:68]
Le-a zis : „Aceºtia sunt oaspeþii mei, deci nu-mi faceþi ruºine!

[15:69]
ªi fiþi cu fricã de Allah ºi nu mã faceþi de ocarã!”

[15:70]
Au zis ei : „Dar, oare, nu þi-am oprit noi [sã aperi] lumea?”

[15:71]
A zis : „Iatã-le pe fiicele mele acestea, dacã voiþi voi sã faceþi[ceva]!” .

[15:59]
Afarã de familia lui Lot pe care o vom mântui în întregime,

Cum e cu Lot ????????????????????
Vechi 06.03.2010, 16:06:37
Laydee
Guest

Implicit

aceasta este versiunea bibliei despre Profetul Lot:

30. Apoi a ieșit Lot din Țoar și sa așezat în munte, împreună cu cele două fete ale sale, căci se temea să locuiască în Țoar, și a locuit într-o peșteră, împreună cu cele două fete ale sale.
31. Atunci a zis fata cea mai mare către cea mai mică: "Tatăl nostru e bătrân și nu-i nimeni în ținutul acesta, care să intre la noi, cum e obiceiul pământului.
32. Haidem dar să îmbătăm pe tatăl nostru cu vin și să ne culcăm cu el și să ne ridicăm urmași dintr-însul!"
33. Și au îmbătat pe tatăl lor cu vin în noaptea aceea; și în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstă, a dormit cu tatăl ei și acesta n-a simțit când s-a culcat și când s-a sculat ea.
34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstă către cea mai tânără: "Iată, eu am dormit astă-noapte cu tatăl meu; să-l îmbătăm cu vin și în noaptea aceasta și să intri și tu să dormi cu el ca să ne ridicăm urmași din tatăl nostru!"
35. Și l-au îmbătat cu vin și în noaptea aceasta și a intrat și cea mai mică și a dormit cu el; și el n-a știut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea.
36. Și au rămas amândouă fetele lui Lot grele de la tatăl lor. (Facere 19)

GPALAMA ce poti sa imi spui despre asta? de ce scrie Biblia astfel despre un Profet?
Vechi 06.03.2010, 16:14:24
Laydee
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Da Iisus va mai veni odata !!! Oare de ce????? De ce nu mai vine Mohammed?????????????????????????????????????????? ??????

iata inca ceva interesant din coran :
[47:4]
Atunci când îi întâlniþi [în luptã] pe aceia care nu cred, loviþi gâturilelor, iar când îi slãbiþi pe ei, legaþi-i straºnic în lanþuri! Apoi, fie îndurare, fie rãscumpãrare, pân&at

Te rog mult din biblie despre Lot !
Iisus va mai veni inca o data pentru a dezminti afirmațiile evreilor în legătură cu faptul că aceștia l-ar fi ucis, pentru a inlatura doctrinile mincioase care s-au format despre el si pentru a judeca oamenii dupa legile Coranului, deaorece este ultima carte revelata.

in ceea ce priveste acest verset, iti voi da un articol care explica versetele acestea din Coran cu luptele, spune clar in ce perioada au fost revelate, de ce si ce inseamna...il gasesti aici: http://www.sunnah.ro/showthread.php?t=414
Vechi 06.03.2010, 16:43:36
Senior Member

Implicit

De ce nu vine Mohammed??????

Citat:
Iisus va mai veni inca o data pentru a dezminti afirmațiile evreilor în legătură cu faptul că aceștia l-ar fi ucis, pentru a inlatura doctrinile mincioase care s-au format despre el si pentru a judeca oamenii dupa legile Coranului, deaorece este ultima carte revelata.

in ceea ce priveste acest verset, iti voi da un articol care explica versetele acestea din Coran cu luptele, spune clar in ce perioada au fost revelate, de ce si ce inseamna...il gasesti aici: http://www.sunnah.ro/showthread.php?t=414
Vechi 06.03.2010, 17:07:22
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Lot nu este Profet al Vechiului Testament; cred ca este doar drept dar nu este Profet.

Fapta care s-a petrecut acolo trebuie inteleasa corect - din cauza betiei Lot este pacalit de fetele sale care pacatuiesc cu el prin incest.

Relatarea faptei acesteia in Scriptura ne invata in primul rand sa nu facem asa.

Fapta aceasta nu trebuie privita ca fiind o situatie din care se vede comportamentul lui Lot si pozitia lui Lot fata de astfel de lucruri - Lot este beat cand savarseste lucrul asta; fapta aceasta NU este o obisnuinta pentru Lot si pentru fetele lui ci este un pacat exclusiv al fetelor lui pe care el nu a putut sa-l evite.

Intamplarea aceasta trebuie inteleasca factual, exact ce s-a intampla si nu trebuiesc trase concluzii gresite.
Asta este un exemplu singular in Scriptura care arata ca greseli se intampla dar ca sunt condamnate si ca astfel de comportament nu este acceptat.
Daca Scriptura ar fi scris in continuare ca Lot inca a mai facut cu fetele sale acest lucru si dupa asta atunci puteati sa ne aruncati in fata lucrul asta.

Lot nu poate fi acuzat de incest in acest caz deoarece nu a participat constient la asa ceva.
In schimb Mahomed constient practica pedofilia, el nu are nici o circumstanta atenuanta.

Faptul ca islamul se impune prin violenta este o constanta a lumii de azi - citez mai jos o marturie din zilele de azi, cand un rus de 19 ani, soldat, este pus sa se lepede de Hristos, si pentru ca nu renunta la credinta i se taie capul.

Da, este o intamplare din zilele de astazi; islamul ucide si astazi in numele credintei.
Sa ne amintim si de 11 Septembrie care tot in numele islamului s-a facut.

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-izvorat-mir/

SFANTUL MUCENIC EVGHENIE S-A NASCUT SI A MURIT IN ACEEASI ZI: 23 MAI (1977-1996)

Evgheni Rodionov s-a născut în satul Satino-Russkoye, în apropiere de Moscova. Când avea 11 ani, Evgheni a primit de la bunica lui o cruciuliță de argint. A vrut să o poarte la școală, dar mama lui, atee convinsă, i-a interzis, mai ales că putea avea probleme din cauza autorităților comuniste. Totuși, Evgheni a purtat cruciulița și nu a dat-o jos niciodată. Când a crescut, s-a înrolat ca soldat în armata rusă. Avea 19 ani când a fost luat ostatec de rebelii ceceni. Aceștia l-au ținut legat de mâini într-o pivniță, l-au lăsat să sufere de foame și de sete timp de peste trei luni și l-au bătut cumplit.

Musulmanii i-au ordonat lui Evgheni și camarazilor lui să-și nege credința și să se convertească la islam. Spre deosebire de majoritatea celorlalți prizonieri, Evgheni a refuzat să se lepede de Hristos și a fost decapitat în data de 23 mai 1996.

După ce a plătit 4.000 de dolari americani torționarilor, mama lui Evgheni a reușit să recupereze trupul fiului ei. L-a găsit într-o groapă comună, unde zăcea alături de camarazii lui. Deși decapitat, avea încă la gât cruciulița de argint. Ucigașul, Ruslan Khaikhoroyev, i-a spus femeii: „Fiul tău ar fi putut rămâne în viață, dar a refuzat să-și scoată crucea de la gât”. Capul băiatului a fost recuperat mai târziu.

Pentru tatăl lui, durerea de a-și înmormânta copilul a fost prea mare și a murit câteva zile mai târziu. Mama lui Evgheni, Lyubov, care nu pusese niciodată piciorul într-o biserică, a devenit o femeie credincioasă.

Scrie clar - MUSULMANII I-AU ORDONAT LUI EVGHENI SI CAMARIZILOR LUI SA-SI NEGE CREDINTA SI SA SE CONVERTEASCA LA ISLAM.

Islamul este o religie a omorului, a uciderii in numele credinte - fundamentata atat in invatatura cat si in practica - trebuie sa va asumati asta - Mahomed a fost ucigas si asta a lasat ca invatatura bisericii sale...
Vechi 06.03.2010, 20:50:06
un trecator
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Lot nu este Profet al Vechiului Testament; cred ca este doar drept dar nu este Profet.

Fapta care s-a petrecut acolo trebuie inteleasa corect - din cauza betiei Lot este pacalit de fetele sale care pacatuiesc cu el prin incest.

Relatarea faptei acesteia in Scriptura ne invata in primul rand sa nu facem asa.

Fapta aceasta nu trebuie privita ca fiind o situatie din care se vede comportamentul lui Lot si pozitia lui Lot fata de astfel de lucruri - Lot este beat cand savarseste lucrul asta; fapta aceasta NU este o obisnuinta pentru Lot si pentru fetele lui ci este un pacat exclusiv al fetelor lui pe care el nu a putut sa-l evite.

Intamplarea aceasta trebuie inteleasca factual, exact ce s-a intampla si nu trebuiesc trase concluzii gresite.
Asta este un exemplu singular in Scriptura care arata ca greseli se intampla dar ca sunt condamnate si ca astfel de comportament nu este acceptat.
Daca Scriptura ar fi scris in continuare ca Lot inca a mai facut cu fetele sale acest lucru si dupa asta atunci puteati sa ne aruncati in fata lucrul asta.

Lot nu poate fi acuzat de incest in acest caz deoarece nu a participat constient la asa ceva.
In schimb Mahomed constient practica pedofilia, el nu are nici o circumstanta atenuanta.

Faptul ca islamul se impune prin violenta este o constanta a lumii de azi - citez mai jos o marturie din zilele de azi, cand un rus de 19 ani, soldat, este pus sa se lepede de Hristos, si pentru ca nu renunta la credinta i se taie capul.

Da, este o intamplare din zilele de astazi; islamul ucide si astazi in numele credintei.
Sa ne amintim si de 11 Septembrie care tot in numele islamului s-a facut.

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-izvorat-mir/

SFANTUL MUCENIC EVGHENIE S-A NASCUT SI A MURIT IN ACEEASI ZI: 23 MAI (1977-1996)

Evgheni Rodionov s-a născut în satul Satino-Russkoye, în apropiere de Moscova. Când avea 11 ani, Evgheni a primit de la bunica lui o cruciuliță de argint. A vrut să o poarte la școală, dar mama lui, atee convinsă, i-a interzis, mai ales că putea avea probleme din cauza autorităților comuniste. Totuși, Evgheni a purtat cruciulița și nu a dat-o jos niciodată. Când a crescut, s-a înrolat ca soldat în armata rusă. Avea 19 ani când a fost luat ostatec de rebelii ceceni. Aceștia l-au ținut legat de mâini într-o pivniță, l-au lăsat să sufere de foame și de sete timp de peste trei luni și l-au bătut cumplit.

Musulmanii i-au ordonat lui Evgheni și camarazilor lui să-și nege credința și să se convertească la islam. Spre deosebire de majoritatea celorlalți prizonieri, Evgheni a refuzat să se lepede de Hristos și a fost decapitat în data de 23 mai 1996.

După ce a plătit 4.000 de dolari americani torționarilor, mama lui Evgheni a reușit să recupereze trupul fiului ei. L-a găsit într-o groapă comună, unde zăcea alături de camarazii lui. Deși decapitat, avea încă la gât cruciulița de argint. Ucigașul, Ruslan Khaikhoroyev, i-a spus femeii: „Fiul tău ar fi putut rămâne în viață, dar a refuzat să-și scoată crucea de la gât”. Capul băiatului a fost recuperat mai târziu.

Pentru tatăl lui, durerea de a-și înmormânta copilul a fost prea mare și a murit câteva zile mai târziu. Mama lui Evgheni, Lyubov, care nu pusese niciodată piciorul într-o biserică, a devenit o femeie credincioasă.

Scrie clar - MUSULMANII I-AU ORDONAT LUI EVGHENI SI CAMARIZILOR LUI SA-SI NEGE CREDINTA SI SA SE CONVERTEASCA LA ISLAM.

Islamul este o religie a omorului, a uciderii in numele credinte - fundamentata atat in invatatura cat si in practica - trebuie sa va asumati asta - Mahomed a fost ucigas si asta a lasat ca invatatura bisericii sale...
eu chiar nu va inteleg pe niciunul,dece va tot contraziceti?eu sint ateu si nimeni nu are dreptul sa ma judece,fiecare om cu credinta lui, voi crestini spuneti ca sinteti pasnici dar nu prea se vede ,daca la intrebarile pentru cretini ar scrie un musulman ce voi scrieti ai cum ati proceda,sau alceva sa va intreb cind ELTON JOHN a declarat ca Iisus a fost homosexual dece ati tacut ? mda ati demonstrat ca sinteti pasnici. oare nu va doare voi crestini credeti in Iisus? cum procedati aici ar fii trebuit si acolo sa sariti cu gura mare si sa confirmati ca este o minciuna.voi crestini nu aveti dreptul sa judecati pe nimeni chiar nici pe mine ca sint ateu.fiecare crede in ce vrea el .si inca ceva daca tot va place sa reprosati de ce nu le spuneti preotilor in fata ca sint pedofili si homosexuali.

Last edited by un trecator; 06.03.2010 at 21:04:50.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 20:58:48
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora Theodor_de_Mopsuestia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 89 06.05.2013 23:21:47
Superstitii babesti si obiceiuri gresite tigerAvalo9 Generalitati 22 02.04.2012 23:37:38
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... laurastifter Morala Crestina 38 07.02.2012 19:29:22