![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt unii oameni care pot gasi dusmani in absolut ORICE...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
CHiar. Din lipsa de credinta se poate ridica Dreapta Credinta. Am inteles ca ortodoxia este din ce in ce mai gustata. Multi catolici / protestanti gasesc drumul spre Dumnezeu. Sunt foarte multe convertiri. In special in Franta si in America.
Intr`o maxima libertate esti pana la urma liber sa`l gasesti pe Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In loc de traducerile penibile ale unor pr. prof. (ma refer la cei care traduc scrieri din afara, apoi vin si spun ca sunt ale lor...evident micile modificari ii scutesc, deocamdata, de acuzatiile de plagiat) ar putea tipari biblii la preturi decente. Referitor la "sortati impotriva smintelilor"...poate explici. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu privire la cititul bibliei trebuie avuta mare atentie. Biblia nu este o carte. Poti cade in mari rataciri citind fara a avea un duhovnic care sa`ti dea lamuririle de rigoare acolo unde incepi sa te smintesti.
Si ca sa pun greutate pe ceea ce am scris, daca te uiti in Buc, acum, sunt reclame ale neoprotestantilor, solascriptura. Pun bani multi in reclamele astea, dau biblii gratis. Si apoi ei ataca ca lupii pe ratacirile nelamurite: - sa nu muncesti sambata si nu duminica (desi duminica este sambata sambetelor, a 8 a zi etc) - sa nu te inchini la icoane (desi Iisus Hristos este intrupat si nu ceva nearatat) - sa nu crezi in Maica Domnului ca si Nascatoare de Dumnezeu (desi totul a fost stabilit de sinoade ecumenice si de adevarati teologi) etc Concluzie: 2000 de ani romanii, marea majoritate analfabeti au avut credinta si au razbatut prin istorie. Sunt forte actuale care vor sa distruga credinta, prin imprastiere. Prin citirea Bibliei, desi unora nu le este de folos!!! Unii se mantuiesc doar prin asculare si mers la Biserica. E de dorit sa stim toti Biblia. Dar este si greu. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu fiu inteles gresit:
Este o diferenta in a cauta in Biblie pe Dumnezeu si alta in a cauta doar intelepciune/divertisment/curiozitati in Biblie. Si cine Il cauta pe Dumnezeu gaseste bani sa cumpere o Biblie sau Dumnezeu randuieste ca sa aiba cumva o Biblie daca are nevoie. Iar acum se speculeaza ca nu avem biblii. Nu avem ca nu Il cautam pe Dumnezeu. Iar daca o sa avem o sa o punem in biblioteca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu ma refeream la faptul ca daca te apuci de citit o Biblie (neo)protestanta s-ar putea sa ai dificultati de intelegere cand vezi va in loc de "Maica" ai "mama", in loc de "logodnica" ai "sotie", psalmii sunt diferit numerotati, iar unele din cartile Vechiului Testament nu exista... |
|
|||
|
|||
![]()
Grigorie,ai punctat f.bine in legatura cu Masoneria,esti bine informat.Ce este grav este ca si in educatie s-au infiltrat masoni nu numai in Biserica Inv.alternativ Waldorf a fost fondat de masonul R.Steiner si iata scoli de tip Waldorf si la noi,eu personal am lucrat cativa ani in clase waldorf,am participat la conferintele lor si intr-un tarziu m-am prins despre ce este vorba.Acolo se studia antroposofia,iar printre antroposofi sunt f.multi masoni docenti,profesori universitari.Cat despre Biblie trebuie citita si nu rastalmacita nu interpretata.Preotii sunt in masura sa ne dea raspunsuri,daca avem nelamuriri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In Colegiul Electoral Bisericesc sunt si laici.
http://www.hotnews.ro/articol_pda_5_-1_80098-Candidatii-la-sefia-BOR-in-atentia-presei.htm http://www.evz.ro/article.php?artid=316421 Dintre acestia, cativa sunt masoni: Sorin Frunzaverde, Marian Milut ... (daca mai stiti pe altii, completati voi lista; Constantin Balaceanu Stolnici este cavaler de Malta, apartinand unui ordin aflat in subordonarea papei) Ce parere aveti de faptul ca viitorul patriarh este ales de membri ai unei organizatii ostile Bisericii? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|