![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ingaduie-mi sa adaug ca unii mai "latra" si spre Romania.;) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel s-a dovedit "in ce ape se scalda" unii care, la inceput, erau piosenia intruchipata, apoi s-a dovedit ca (iau un exemplu intamplator) sunt "pe picior de plecare" din BOR. Daca citesti cu postarile mele vei observa ca scriu, in special, la anumite topice, intru in discutii cu anumite persoane.... De obicei ma bag acolo unde ma pricep, pe teme care le cunosc bine. Ca sa raspund intrebarii tale directe: Stradania nu este inutila, am cel mai mare respect pentru cei care au ales calea bunului crestin si merg pe ea. Problema este cu cei care considera in mod eronat ca sunt buni crestini, si de fapt nu fac decat sa raspandeasca zazanie si sa ii pacaleasca pe unii... |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Mirean. Este parerea ta si o respect. Dar de multe ori tu esti cel cu zazania. Scuze!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. - ZAZANIE 1. animozitate, cearta, conflict, dezacord, dezbinare, diferend, discordie, discutie, disensiune, disputa, divergenta. (~ ivita intre doua persoane.) 2. dusmanie, invrajbire, ostilitate, ura, vrajba, vrajmasie |
|
|||
|
|||
![]()
Mirene, mai dar cum le aflam parola la masoni? shi daca doar se fac shi n-au nicio parola? ce ciudatzenie, auzi tu, sa ai parola shi sa n-o shtie decat ai tai... ceva ca in armata... : -Stai! Arata-tzi Fatza! ; -Parola!? -Marfarul nu pleaca din Targu-Jiu! -Potzi sa intri in Templu ...:D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales ca post-ul meu nu avea legatura cu masoneria... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
daca masoneria si-ar dori sa loveasca in BOR cum ar reusi mai bine daca nu infiltrand unele idei despre cum inalti prelati sunt masoni...O tactica f deasteapta Cine stie poate ca si asta este rolul unora care vin pe forumuri si plaseaza asa cate un semn mare de intrebare vizavi de biserica noastra
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Presupun ca faci ast6a ca sa nu-ti deconspiri "metodele specifice".... ??? Din pacate, tu urmezi principiu al lui Beaumarchais: "Calomniati, calomniati, ceva ramane!" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|