Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2013, 01:04:09
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ar fi preferabil sa iti vezi de treaba ta si sa ma lasi pe mine in pace. OK? Vezi-ti tu de mantuirea ta. Eu imi vad de a mea. Dialogul cu tine e neproductiv si nu iti voi mai raspunde.
Citat:
Tu ai absolvit Teologia, Mihailc? Nu-mi vine sa cred, dar poate ma insel.
Asta ce-o mai fi? Un fel de lasă-mă tu în pace că eu nu mă pot abține să nu te provoc?

Apropos.... după iertăciunile și binecuvântările pe care mi le-ai aruncat cu dispreț evlavios de la etajul șase al smereniei tale, discuția cu tine era ca și încheiată. Tu ai intervenit în conversația mea cu altcineva, comentând din nou pe lângă subiect.

Și încă ceva... nu-i un mare bai să ai unele lacune, dar dacă tot ești conștientă că le ai, nu-i mai corecta aiurea pe alții!

Acestea fiind spuse, îți doresc o hiperconcentrare eficientă pe propria mântuire!

Last edited by Mihailc; 14.01.2013 at 01:06:42.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:11:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Problema apare cand primesti pe mana dreapta ori pe frunte in locul numelui de botez un numar al carui semn este 666.
Problema apare cand interpretezi sectar Apocalipsa, luand la propriu ceea ce ar putea fi la modul figurat.

Adica la mod practic s-ar putea sa fii pecetluit bine mersi si tu inca sa astepti sa-ti puna cineva stampila sau cip sau alte bazaconii pe mana si pe frunte.

Citat:
Dupa cum vezi, Apocalipsa nu e scrisa de mine.
Nu, doar e interpretata aberant, de tine si alti cipofobi.

Citat:
Mai multi duhovnici recomanda sa ne evitam si documentele premergatoare cipului implantat. E vorba, asadar de documente, nu de calculatoare sau de telefoane.
Cativa - putini si manipulati si nu atat ei cat auditorul.

Si mai multi arata ca nu sunt o problema duhovniceasca.

O parte din logica in baza carora cipofobii argumenteaza astfel de directive, se poate aplica si la calculatoare, telefoane (incalcarea libertatii, monitorizare electronica, etc).

[quote]De ce ni se spune sa evitam si documentele premergatoare? Pur si simplu, ca sa facem un exercitiu de vointa si sa nu cadem prea usor in capcanele Antihristului.[quote]

Mare exercitiu de vointa, in loc sa mergi la bancomat, mergi la banca unde te identifici cu un numar (CNP)

Daca vrei exercitiu de vointa, renunta la civilizatie si traieste in afara societatii ca sa simulezi cat mai bine vremurile apocaliptice.

Citat:
Acceptarea documentelor cu cip constituie o cadere,
Cadere din ce? Din directivele sectei cipofobe?
Eu cel putin nu-mi aduc aminte sa fi subscris la asa ceva.

Pentru voi, cei din club, fara doar si poate este o violare a regulamentului intern.
Ce nu va ajuta capul sa intelegeteti, este ca pentru ceilalti care nu subscriu regulilor voastre aberante, nu este.

Citat:
pentru ca ai luat numar in locul numelui de botez si i-ai dat voie sistemului sa te manipuleze cum vrea el.
Pai exact ce faci tu la banca cand iti ridici banii, folosind cnp -ul.
Doar nu dau aia banii lui Gheorge sau Ion sau Antonia.

Citat:
Caci exista si cipuri performante care pot sa si influenteze comportamentul uman.
In bolnava imaginatie cipofobica, sigur ca da. :)

Dar hai sa-ti zic eu de chestii mai reale care pot modifica comportamentul uman:

1. bloguri facute de manipulatori perversi pentru naivi si ignoranti (gen saccsiv, apologeticum)

2. filmulete pe youtube pentru cei care cred ca tot ce zboara se maninca si nu se mai obosesc sa verifice (oricum nu stiu engleza).

3. contactul cu indivizi dubiosi care tipa sus si tare ca reprezinta dreapta credinta prin ideile aberante care le colporteaza

etc.

Citat:
Ar fi bine sa ne spui daca esti ortodox si daca pentru tine au sau nu vreo importanta cuvintele din Apocalipsa.
Cipofobie nu inseamna ortodoxie.
Degeaba faceti spume la gura incercand sa acaparati definitia ortodoxiei si sa o dirijati spre secta voastra obscura, nu merge.

Last edited by AlinB; 14.01.2013 at 01:17:38.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:13:38
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Spun ca sunt ignoranti, de la tine avem pretentii mai mari, dar se pare ca iti place sa faci pe avocatul ignorantei :)
Te rog! MAi bine avocatul ignorantei, decat avocatul obrazniciei, nu?!?
Un mirean poate fi si ignorant. Dar nu despre asta discutam aici pe topic.

Sa revenim la topic!!!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:14:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, Aline?!? Tu ii chemi pe invitatii tai la "mirungerea copilului tau" sau la "botezul copilului tau"? Despre asta e vorba.
Nu, era vorba despre "pecetea Duhului Sfant" care se acorda la Mirungere, nu Botez, e chiar asa greu sa recunosti cand gresesti?

Si cu duhovnicul la fel, trebuie sa te fugareasca prin toata biserica pana sa-ti calci pe inima si sa admiti ca ai facut-o lata?
Vechi 14.01.2013, 01:25:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, era vorba despre "pecetea Duhului Sfant" care se acorda la Mirungere, nu Botez, e chiar asa greu sa recunosti cand gresesti?

Si cu duhovnicul la fel, trebuie sa te fugareasca prin toata biserica pana sa-ti calci pe inima si sa admiti ca ai facut-o lata?
Hahahahahaha
Cand vei face mirungerea copiilor tai, sa ma inviti si pe mine! Nu la botez, ci la mirungere, da?
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:26:35
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Cu ocazia botezului ortodox se face si mirungerea, care este pecetea Duhului Sfant, despre care tu nu prea stiai nimic cu cateva pagini inapoi, cand intrebai cand se pune pecetea Duhului Sfant... Ei, acuma stii si tu.
Cred ca ma confundati cu userul miha_anca,eu n-am intrebat asa ceva. Si ca sa revenim on topic, reiau ce am spus, ca e concluzia mea privitoare la cip-uri. N-am sa mai intervin pe topicul asta.

Nici un cip implantat nu poate sa cuprinda vointa umana atata timp cat aceasta ramane conectata la Dumnezeu, deci daca omul nu deznadajduieste, poarta pecetea Duhului Sfant asupra sa, care e mai puternica decat orice pecete omeneasca sau demonica.

Last edited by ioanna; 14.01.2013 at 01:29:00.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:33:29
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Hahahahahaha
Citat:
Ajuta la mantuire asa atitudine?!?
Doar un pic de hint pentru un necesar dialog interior cu tine însăți!

Last edited by Mihailc; 14.01.2013 at 01:38:00.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:34:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Cred ca ma confundati cu userul miha_anca,eu n-am intrebat asa ceva. Si ca sa revenim on topic, reiau ce am spus, ca e concluzia mea privitoare la cip-uri. N-am sa mai intervin pe topicul asta.
Din pacate prin aceasta disputa minora userul in cauza devine mai important decat subiectul discutiei si nu e cazul chiar absolut deloc.

Citat:
Nici un cip implantat nu poate sa cuprinda vointa umana atata timp cat aceasta ramane conectata la Dumnezeu, deci daca omul nu deznadajduieste, poarta pecetea Duhului Sfant asupra sa, care e mai puternica decat orice pecete omeneasca sau demonica.
Nu citisi ce zice propaganda?

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Caci exista si cipuri performante care pot sa si influenteze comportamentul uman.
Deci aspirantul cipofob, omul induhovnicit pana la gradul maxim de sfintenie, de care nu se lipeste nici o ispita si dracii tremura si fug, daca ia cipu', asta fiind f. performant (i7, Windows 8) dovedeste neuronu' sfantului si il transforma intr-un drogat si violator spaland astfel rusinea dracilor care n-au mai putut altfel sa-l ispiteaca.

Cipul este unealta ultima a iDracilor care populeaza mai nou visele umede ale dreptcredinciosilor cipofobi.

Last edited by AlinB; 14.01.2013 at 01:37:01.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 01:56:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Eu ma intreb daca cei care considera ca pasajul din Apocalipsa 13 se refera la cip implantabil atunci cred deasemenea ca unii vor avea cip-uri pe frunte inscriptionate cu numele Domnului?
Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor. (Apocalipsa 14:1)

Sau gandesc ca se refere la constiinta lor, insa semnul pe frunte si pe mana din Apocalipsa 13 nu se poate referi la constiinta rea (frunte) si fapte rele (mana), ci sigur e cip implantat. Intreb si eu, ca nestiutor.
Citat:
La botez se primeste pecetea Duhului Sfant.

Citat:
Cred ca ma confundati cu userul miha_anca,eu n-am intrebat asa ceva.
La asta ma refeream. Dupa cum vezi, ai intrebat:
Citat:
unii vor avea cip-uri pe frunte inscriptionate cu numele Domnului? .

Last edited by Miha-anca; 14.01.2013 at 02:26:27.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 04:11:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Da, da, sarcină a de partid ”sectară”, generată de un ”anonim”.

Pentru simplul fapt că nu am fost de acord cu parangheliile alea de domonstrații anti-cip și mult ”faimoasa” doamnă judecător, am fost catalogat drept anticreștin de Antonia. Să-mi fie cu iertare, dar se pare că voi nici acum nu sesizați penibilul în care vă adânciți.
Voi mi-ati atras atentia asupra doamnei respective; dar pe mine ma lasa rece. Pot sa-mi gasesc si singura argumente mai temeinice, decat cele expuse de aceasta.

Dar ceea ce ma surprinde este "sensibilitatea" ta la un cuvant de-al Antoniei. In primul rand ea nu este rau intentionata; si in al doilea rand, crestinii vor fi supusi la presiuni muuuuult mai mari pe viitor. Te sperii dintr-atata?!?

Ar fi bine sa deosebim ceea ce e esential de ceea ce nu este esential.

Penibilul consta in faptul, ca incercam sa convingem persoane, care nu sunt, nu au fost si nu vor fi sincere. Unii, mai putin rutinati, chiar schimba din cand in cand partea baricadei; iar alteori repeta doar ceea ce li se da mura in gura. Am impresia ca vorbesc cu mai multe "clone", dupa stilul folosit.

Exprimarea ne reprezinta; la fel ticurile verbale. Unii, lipsiti de curaj, au mai multe clone, dar naravul nu si-l schimba.

Cel mai nostim e, cand se scrie sub un ID, si aceeasi persoana incurajeaza punctul de vedere exprimat de el insusi, cu alt ID. Ii recunisti si dupa faptul, ca nu scriu nimic despre ei: nu stii daca sunt femei sau barbati; daca sunt crestini si de care; daca locuiesc la oras sau la tara; nimic, absolut nimic. Dupa mine, cu asemenea persoane nici nu trebuie stat la discutie.
Curata bataie de joc, in conditiile, in care unii "fraieri" si-au dat si numele adevarat si isi exprima si parerea direct.

Acest lucru face ca acest site sa devina total neserios, in ciuda numelui si in ciuda atator lucruri bune, pe care le gasesti aici. Dar stii, cum se spune: "E suficient un rahat la un butoi de varza"!
Cu bucurie am aflat cu catva timp in urma, ca se va rezolva problema clonelor. Am asteptat insa in van.

Last edited by Miha-anca; 14.01.2013 at 04:20:14.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53