![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca niciun ostas nu o sa vrea sa mearga la misiunile NATO din afara tarii (se pare ca asta se face pe baza de voluntariat) NATO o sa fie nevoit sa isi ia soldati din alta parte.
S-a insistat sa intre Romania in NATO fara sa fi fost nevoie de asta. Pe vremea regimului comunist nu aveam trupe de ocupatie a rusilor la noi in tara da acum avem trupe de ocupatie NATO (militari de alt neam,nu romani) la noi in tara. Daca cineva chiar e asa patriot si doreste sa isi apere tara sa faca actiuni de protest pasnice ca trupele NATO sa plece de pe teritoriul Romaniei,sa fie desfintata baza de la Kogalniceanu si alte baze NATO din Romania. |
|
||||
|
||||
![]()
Am facut armata 6 luni dar m-am intors alt om. Noptile cand faceam de garda singur doar cu arma mea, care pentru orice militar devine o "persoana" cu care mai si vorbeste...
In singuratatea aia mi se facea uneori o teama inexplicabila care ma determina sa ma las in voia Domnului... Cum spunea cineva... daca nu ai fost acolo, nu ai de unde sa stii cum a fost...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
Ce sa fac pentru a ma impaca cu iubita??? | hatryan | Generalitati | 58 | 16.04.2013 03:18:29 |
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? | hatryan | Rugaciuni | 5 | 30.07.2011 22:35:05 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
credinta | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 13.10.2007 23:29:02 |
|