Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2010, 09:52:09
georgeiancu georgeiancu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.06.2009
Locație: BUCURESTI
Implicit Dupa moarte vine judecata nu reincarnarea

Satan este un mincinos si le da oamenilor idei ca sa nu se apropie de Iisus Hristos
Reincarnarea este una din minciuni .

In Biblie scrie :

Evrei 9:27 "Și, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata, "

Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 09:58:03
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred in reincarnare: cea de dupa Judecata de Apoi, cand vom primi inapoi trupul invierii, o singura data si pentru totdeauna.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 10:01:45
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu cred in reincarnare: cea de dupa Judecata de Apoi, cand vom primi inapoi trupul invierii, o singura data si pentru totdeauna.

e un pic cam mult spus.trupul de dupa inviere e transfigurat, nu material.

iar prin incarnare se intelege a trece, dupa moarte, in alt corp de om sau animal.
Vechi 24.06.2010, 09:58:34
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu cred in reincarnare: cea de dupa Judecata de Apoi, cand vom primi trupul invierii, o singura data si pentru totdeauna.

Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 11:14:21
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Reîncarnarea e o prostie.

Sufletul este conștiința omului, personalitatea lui. Nu există suflet fără memorie deci dacă nu-ți amintești ceva din viețile anterioare înseamnă că acele vieți nu au existat.
Nu stiu cat de prostie e reincarnarea, dar in mod sigur ultima ta fraza are nimic in comun cu logica, lasand la o parte faptul ca s-ar putea intelege ca i-ai facut neinsufletiti pe toti cei care...dorm...de exemplu .
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 12:25:02
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:

Sufletul este conștiința omului, personalitatea lui. Nu există suflet fără memorie deci dacă nu-ți amintești ceva din viețile anterioare înseamnă că acele vieți nu au existat.
Ai auzit de stergerea memoriei?
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 15:34:57
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:

Dintotdeauna,omenirea ce nu a inteles la un moment dat..a spus ca nu exista.Sant mii de dovezi ca asta exista cu adevarat,Memoria vietilor trecute e stearsa intentionat pentru a nu-ti afecta noua viata si evolutia ei.E logica elementara....indiferent daca o accepti sau nu.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 15:48:17
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Dintotdeauna,omenirea ce nu a inteles la un moment dat..a spus ca nu exista.Sant mii de dovezi ca asta exista cu adevarat,Memoria vietilor trecute e stearsa intentionat pentru a nu-ti afecta noua viata si evolutia ei.E logica elementara....indiferent daca o accepti sau nu.
Prietene, vad ca scrie ortodox la pseudonimul tau. Ortodox de care?

Evrei 9
27. Și precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,
28. Tot așa și Hristos, după ce a fost adus o dată jertfă, ca să ridice păcatele multora, a doua oară fără de păcat Se va arăta celor ce cu stăruință Îl așteaptă spre mântuire.

Ce nu ti-i clar?

Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 22:48:02
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Prietene, vad ca scrie ortodox la pseudonimul tau. Ortodox de care?

Evrei 9
27. Și precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,
28. Tot așa și Hristos, după ce a fost adus o dată jertfă, ca să ridice păcatele multora, a doua oară fără de păcat Se va arăta celor ce cu stăruință Îl așteaptă spre mântuire.

Ce nu ti-i clar?
Sa-ti raspund..sant ortodox mai aeresit la cap.(parerea mea).Spiritul se judeca singur atunci cand isi vede pacatele din viata traita..doar nu-ti imaginezi ca ti le cantareste cineva pe cantar.Voi complicati cuvintele lui IIsus..si de 2000 de ani nu se mai termina de rastalmacit.Eu cred in reancarnare..altfel totul e stramb in aceasta lume..
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 12:23:54
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teodorabiriuc Vezi mesajul
Biserica ortodoxa nu crede in reancarnare.Nu exista asa ceva,astea-s baliverne,prostiile oamenilor.Am intrebat un preot si mi-a spus ca nu exista reancarnare.Dupa moarte,sufletul celui decedat merge in cer si trupul in pamint.Trupul nu se mai reancarneaza.
Stii macar ce-i reincarnarea? Este atunci cand sufletul are o alta infatisare, un alt corp. Si preotul cum poate sa fie asa de sigur ca nu exista reincarnarea. El stie numai religia lui. Nimeni poate fii sigur ca, dupa moare, il va intalni pe Dumnezeu, sau pe Alah, sau pe Visnu. Sunt mii si mii de religi in lume si nimeni poate stii care este aia dreapta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Credeti ca... kreed123 Generalitati 27 14.05.2011 17:50:21
Voi ce credeti????? Templier Knight Generalitati 30 29.12.2010 17:31:52
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05