Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 13:08:22
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca am inteles eu bine vsovivi nu e stilist, ci apartine de grupul de la Pucioasa. Asta daca am inteles bine.
Ai înțeles bine. Stiliștii nu sunt adepți ai noului ierusalim, invers da.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 13:21:35
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai înțeles bine. Stiliștii nu sunt adepți ai noului ierusalim, invers da.

Dar tu ai înțeles mereu viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc, stop, după minteres. Și v-am explicat și v-am repetat că nu există niciun glob de pământ și niciun sistem planetar!

Dar la Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa a venit CEASUL Meu, adică al Domnului nostru Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... și ce vă pasă vouă dacă și Iisus Hristos are și El ceas... cu cuc?

Credeți că L-a împrumutat de pe la stiliști?

Nu a zis încă de la nunta din Cana că atunci nu venise încă Ceasul Lui?

Iată că acum a venit Ceasul acela... e ceasul fixat după rânduiala cea veșnică! și bate de sus...

tic-tac

în ritm duhovnicesc... după har, bate altfel.

Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 13:24:28.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 14:12:06
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Până una alta conașule, indiferent cum am înțeles eu, pe alde voi v-a "felicitat" Sf. Sinod al BOR, nu pe mine!
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 14:52:21
Banned

Implicit

Citat:
Până una alta conașule, indiferent cum am înțeles eu, pe alde voi v-a "felicitat" Sf. Sinod al BOR, nu pe mine!

Mă, ciocoiașule mic și simpatic, despre care alde noi vorbești, drăguțule? Și cu ce ocazie? Sau e același șir de ispite prin care dumneata mă faci să repet ceea ce am mai zis fără ca să fiu atent și acuma la ceea ce spun și atunci tu repede, sărind la bătaie, ai să arăți pentru ca să mă scoți ce? Ce vrei dumneata să mă scoți? Stilist, sau să te bucuri că m-a osândit cineva sau ce vrei dumneata de fapt?

Păi nu se vede că dumneata crezi că ar trebuie să fii felicitat că osândești sfinții și proorocii și nevinovații? Nu mă refer la mine... că pe mine doar nu vrei să mă crezi... însă:

Uite eu te felicit că însiști dar nu te pot felicita pentru că persiști! Știi dumneata în ce...

Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 14:59:29.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 14:58:35
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Mă, ciocoiașule simpatic, despre care alde noi vorbești?
Ești cumva rudă cu Melissa?
Mă refer la adepții noului ierusalim.
Dar gata, din punctul meu de vedere am încheiat offtopicul.
Îți urez să ne lumineze Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 15:18:48
Banned

Implicit

Citat:
Ești cumva rudă cu Melissa?
Mă refer la adepții noului ierusalim.
Dar gata, din punctul meu de vedere am încheiat offtopicul.
Îți urez să ne lumineze Dumnezeu.
Nu sunt rudă cu Melissa... și nu știu de ce întrebi așa fără noimă... dacă sunt rudă... sau te gândești că e soră cu mine sau vară sau ce? Nu știu nicio Melissa... parcă e cineva pe forum cu numele sau nickul ăsta. Și dacă aș fi... ce vrei să spui cu asta că ești prea insinuant crezând că așa spui mai multe... mai multe ce? Bârfe? Ce insinuezi mereu?

Păi și eu mă refer la ei când spun că ei țin Ceasul Domnului... căci acela e „Ceasul Meu” care a venit și vine... deci ei au dreptate... iar că i-a osândit BOR pe nedrept... păi a făcut-o așa cum au osândit-o judecătorii pe Susana în VT... dar a fost și pe vremea aia un Daniel care să-l îndrepte pe Israel ca să nu verse sânge nevinovat... Și BOR l-o fi auzit însfârșit pe Irineu Pop și iată că l-a pus ierarh mare, și prin asta Domnul s-a Împăcat cu ei. Deci osândirea rămâne la capitolul „trecutul războiului rece”.

Păi nu-l poți încheia singur ci uite acuma l-am încheiat împreună...

Așa că să ne întoarcem la numele preasfintei Maria; Vine de la Măreția sfintei Treimi, e tălmăcirea Măreției Domnului... promisiunea făcută primului om, înaintea lui Adam și Eva.

Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 15:22:29.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 07:32:26
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Nu sunt rudă cu Melissa... și nu știu de ce întrebi așa fără noimă... dacă sunt rudă... sau te gândești că e soră cu mine sau vară sau ce? Nu știu nicio Melissa... parcă e cineva pe forum cu numele sau nickul ăsta. Și dacă aș fi... ce vrei să spui cu asta că ești prea insinuant crezând că așa spui mai multe... mai multe ce? Bârfe? Ce insinuezi mereu?
Nu insinuez nimic, dar ca și ea, când ajungi la fundul argumentelor ce ție ți se par logice, apelezi la jigniri, fiindu-vă în egală măsură străin principiul "atacă ideea, nu persoana".
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 09:11:30
Banned

Implicit

Citat:
Nu insinuez nimic, dar ca și ea, când ajungi la fundul argumentelor ce ție ți se par logice, apelezi la jigniri, fiindu-vă în egală măsură străin principiul "atacă ideea, nu persoana".
Cât mai poți dumneata minți despre mine, mă mir că nu te doare limba... păi cum te-am jignit stimabile? Că te-am făcut ciocoiaș? Păi ia uite cum m-ai făcut dumneta... eretic, stilist, satanist, mincinos, și conaș și „felicitat”... deci după o tonă de lături pe care mi le-ai pus în cârcă, pentru că deși ți-am explicat pe îndelete la fiecare nelămurire evitând să observ ironiile și minciunile și răutățile domniei tale acum o dai iar la întors afirmând cum îți stă în caracter, fără să aduci argumente și probe că eu apelez la jigniri și că argumentele aduse sunt doar pentru mine logice, deci nu sunt logice? Păi nu ți se pare că ești cam nerușinat mințind la nesfârșit?

Uite te iert și de data asta, că mă acuzi pe mine de faptele pe care le faci dumneata... ca să te scoți că cică eu aș avea obiceiul ăsta și tu te-ai luat după mine... dar știi că nu e așa... și te rog nu mă fă să-ți aduc postările... ci recunoaște mai bine că scrâșnirea dinților nu ține de argument favorabil nici ție și nici altora...

Deci te iert și mă fac iar că nu văd cât de viceversatil poți fi când ții la nesfârșit ca orbul de par... de frică, căci ți-e frică, din păcate, ca să crezi pe Adevărul... deși ți-am dăruit de sus, de la Domnul, milioane de sărutăti fierbinți pe frunte... dar nu le vrei, ci văd că ție-ți place mai mult să te pupe scroafa pe năsucul ridicat în fumul de cauciuc sintetic.

Last edited by vsovivi; 17.08.2011 at 09:13:50.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 09:17:01
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Îți foarte mulțumesc pentru că mă ierți și-ți cer și eu smerit iertare dacă "conaș" a fost un termen prea familiar pentru tine. Pentru mine "ciocoiaș" sigur a fost, pentru că n-are nici o legătură cu discuția.
În ceea ce privește afirmațiile că te-aș fi făcut stilist, eretic, satanist și altele, nu te-am făcut eu. Eu te-am întrebat de ce stai în neascultare, mari duhovnici ai acestui neam au criticat și critică rătăcitile voastre.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 09:25:34
Banned

Implicit

Și uite, mai fac un efort fără oboseală, ca să te lămuresc de greșeală, nu ca să judecăm ci să nu credem viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc și absurd, cum văd că e cazul la unii care se erijează în mari justițiari și apărători ai BOR simțindu-se felicitați:

„443.– Părinte, este bine să ne împărtășim la preoții de pe stilul vechi?
-Să vă povestesc ce am pățit cu o creștină care era pe stilul vechi, era din parohia mea (Boroaia, județul Suceava). Am spovedit-o pe creștină, femeia aceia mi-a povestit că ține pe stilul vechi calendarul, eu i-am explicat că nu e bine și de ce. Am crezut că a înțeles, pentru că nu a mai spus nimic. În ziua când a venit să se împărtășească, mi-a spus că, ea nu vrea ca să o împărtășesc decât dacă adaug la împărtășanie și sfântul din ziua aceea de pe stilul vechi, și dacă eu nu o împărtășesc cum spune ea pleacă din parohia mea, se duce la celălalt preot care îi dă cum spune ea. Ce mi-am zis eu atunci, am să-i dau cum spune ea și cu timpul se va întoarce, pentru că venea la rugăciunile mele, auzea cum vorbesc cu oamenii și cum țineam rânduiala lui Dumnezeu. Am făcut cum mi-a spus ea și în clipa aceea, când i-am dat împărtășania, mi-a trecut prin inimă, un sloi de gheață de era să mă prăbușesc cu totul, să cad cu cele sfinte. Mi-am dat seama de greșeală, imediat. M-am rugat lui Dumnezeu să mă ierte și să-mi dea putere să termin slujba. Foarte greu am slujit după aceea. Când am terminat totul, răul m-a cuprins și mai tare, nu mai puteam să vorbesc și să-mi mișc picioarele. Foarte încet și cu greu am ajuns acasă. Când m-a văzut preoteasa, s-a speriat de fața mea. Spunea că eram foarte alb și parcă stăteam să cad. N-am putut să-i spun nimic, m-am întins pe pat și am stat 3 zile și 3 nopți așa țintuit la pat. A fost o lecție bună. Multe mi-a descoperit Dumnezeu mie, pentru întărirea mea în credință și ca să spun și la alții.”

Concluzie:
E vorba de șantaj și amenințare dar nu e nicio teroare că nu a venit cu pistolul ci a cerut defapt ceva creștina.
De aici rezultă că acea creștină ținea calendarul pe vechi în care nu erau trecuți sfinții mai noi, deci era negată BOR ca biserică, și puterea sfințitoare... și ea dorea să fie pomenit sfântul din calendarul vechi unde nu apăreau sfinții mai noi. Nu e vorba de ceasuri aici, că sunt date înainte cu 24x13, ci că sunt pomeniți sfinții trecuți în calendarul vechi unde nu apar sfinții cei noi recunoscuți de BOR. Deci sloiul de gheață vine nu de la ceasuri și nu de la sfântul de pe vechi pomenit care așa era drept să se pomenească în chiar ziua aceea, ci de la faptul că în calendarul pe vechi nu apar sfinții mai noi, deci este negată lucrarea lui Dumnezeu mai departe cu poporul român! Lucru care este fals și de acolo vine sloiul de ghiață, că preotul a acceptat sub șantaj ca să recunoască tocmai că BOR nu e biserică, deci pare că se putea specula că se lepădase fără să-și dea seama. Dar defapt, nu greșise nici el și nici aceea când a cerut pomenirea și sfântului de pe vechi, ci greșala vine speculativ doar din acceptarea ținerii calendarului pe vechi fără sfinții mai noi care îndreptățea o biserică ce nega lucrarea lui Dumnezeu în BOR. Deci sloiul de gheață i-a trecut pe lângă ureche, deoarece practic nu există greșeală ca faptă, căci a împărtășit-o pomenind un sfânt trecut în calendarul vechi, sfânt care e sfânt și care e normal să se pomenească la ceasurile corecte. Deci fapta nu e greșită nici din partea creștinei și nici din partea preotului, ci greșala e speculativă și vine ca speculație și lepădare speculativă de Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 17.08.2011 at 09:37:37.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? tinutza Biserica Romano-Catolica 23 28.05.2012 18:43:43
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 13 04.06.2008 23:55:17