![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E un sofism inutil cererea ta... căci internetul e o ficțiune. Iar că e chair al tău, asta e sigur. Și n-aș vrea să calc pe acolo... că pe acolo colcăie furnicile din lojă în lojă până la marea hipipnoză...
Deci e viceversa!... și am să te articulez și pe tine uite așa. (nu ți-am dat link) |
|
|||
|
|||
![]() Ce sens are discuția cu tine dacă nu pricepi conul și trunchiul de con și explicația prin care atât de simplu se înțelege și se demonstrează de ce pământul e plat... și nu glob. Păi și numele dacilor avea în el un i ascuns căci ei defapt nu erau draci ci diaci, dar se citea daci... că e și taină mare. Și de ce crezi că aș fi mad? Ți se pare că nu fac ceea ce spun... să faci? Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 17:18:28. |
|
|||
|
|||
![]()
ftant kakamon e zorb nartuyazio...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inseamna ca toti il scriem gresit... ce chestie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mulțumesc frumos că nu m-ai lăsat nearticulat, că și eu tot di-aci sunt! |
|
||||
|
||||
![]()
@vsvoi
indiciu: Mvnbj cjof = Numai bine. Credeam ca stati bine cu logica, m-am inselat. Cica noi nu intelegem "Iiiiiisus", insa dmv. nu puteti decripta un algoritm mult mai simplu :) I'm out! Last edited by ioanna; 19.08.2011 at 17:24:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi am în mine atâta batematică și fizică de nu mai încape nimic și mereu îl rog pe Iisus să șteargă tabla... că mi se ard siguranțele... dar el zice mereu 'Rabdă acum dacă ți-a trebuit privirilegile universului'... Dar e frumos, că am aflat de la el că matematică nu există! Înțelepciune însă DA. Ferice de cel ce ajunge la ea pe calea cea strâmtă cu urcuș... Unii o confundă cu înțelepciuma și cu înțelepra... însă aia e treaba lor, și pe ei se pare că i-a articulat altcineva. Vai de mama lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era ilogic să decriptez mesajul pe față din moment ce era cifrat... nu? Aflau și alții cheia de criptare și îți stricam securitatea implementată. Așa că m-am făcut că plouă și am scos că m-ai birjălit în mod trivial... că pe majoritatea la atâtâ îi duce capul... deci ți-am camuflat și mai bine acoperirea. Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 17:31:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut cata matematica si fizica si chiar gramatica(mai nou) cunosti(cam atat -> Ø)...
|
![]() |
Tags |
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? | tinutza | Biserica Romano-Catolica | 23 | 28.05.2012 18:43:43 |
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 04.06.2008 23:55:17 |
|