![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate stiu eu,sectarii scriu Isus cu un singur i.Normal se scrie cu doi i. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un creștin poate fi un sectar? Dar un ortodox nu poate fi socotit sectar? Dacă scrie Iisus numai cu un i, omul devine automat sectar, pentru că nu vrea să mai adauge un i, sau pentru că nu mai vrea să șteargă un i? Dar eu ce sunt dacă scriu Iisus cu 4 de i, așa: Iiiisus, unde iii vine de la pluralul articulat copiii... Îndrăznește cineva să dea un răspuns? Ca să nu mor neluminat și neîndreptat. Hai cine crede și știe? Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 13:16:47. |
|
||||
|
||||
![]()
____Nu____
|
|||
|
|||
![]() ____Nu____ ????????? De ce nu îndrăzniți?.. mă rog frumos. (nu pe mine) Hai, încearcă să fii sincer și nu doar să propagi păreri ale altora prin care să-ți arăți deplina ta credință... capabilă să-și dea viața exact ca o cățea pentru puii ei... Spune sincer de ce un nu atât de hotărât? Ce vrei să oprești? De ce ți-e atât de frică? Ploaia aia oricum v-a veni... ploaia cea bună. Fie-ți milă de Dumnezeu, că nu e bine să fie Rmânica-Teodora atât de singură... și răspunde. Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 14:24:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 19.08.2011 at 14:33:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Bună poanta, ![]() și Ioannna dragă, uite, îți cer iertare că am adăugat un n atât de trivial și batjocoritor la numele tău... sper că nu te superi din nou și iar o să mă faci defăimător și lipsit de respect acuma și față de tine... știu că e foarte dureros, dureroasă o așa insultă. Probabil dumneata faci parte din clubul de inteligenți care scrie numele Domnului așa: Iissuss... știi dumneata, de la serviciul secret, că altfel nu văd cum ai ajuns la concluzia că iii de la copiii, deci de la pluralul copii dar articulat, adică nu liberi și nu după pofetele și plăcerile lor ci bine articulat... la ditamai o așa concluzie, că cică nu e logică decât traducerea. Păi nu e clară logica în scrierea Iiiisus? Așa că, dacă ai făcut nasoale, iată te-am articulat și pe tine un pic, cu încă un n, și sper deci să nu te superi de tot și să nu mă 'cureți' de tot prin procedeul inoculării superstiției halucinante care îi face pe unii să vadă urît după scamatoria asta ieftină prin preschimbarea din țânțar în armăsar și din gândac în afrodisiac, ori viceversa, din broască în prinț... și chiar nu vezi că ea era doar o biată gâză? Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 15:54:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Numai tu stii ce ai vrut sa zici...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 19.08.2011 at 16:26:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:47:35. |
![]() |
Tags |
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? | tinutza | Biserica Romano-Catolica | 23 | 28.05.2012 18:43:43 |
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 04.06.2008 23:55:17 |
|