![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te invata cum sa te aperi si sa-ti imobilizezi adversarul cu minim de efort si minim daune fizice. Este un sport foarte curat, de fapt este o arta. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce inseamna chemat la manastire?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ioan.cezar
Am citit ca aveti experienta cu cei care au tulburari de comportament......ce parere aveti de sociopati? Acestia nu au deloc constiinta nu le pasa deloc de cei din jurul lor. Mint si inseala fara nici o remuscare. Cu acestia cum ar trebui sa procedam? In primul rand ca sunt foarte greu de depistat....iti dai seama cum sunt cand este prea tarziu. Am citit ca sociopatia nu este o boala propriu-zis psihica ci o tulburare de comportament. Am intrebat o persoana de genul asta daca crede in Dumnezeu....mi-a raspuns ca "nu". Culmea este ca la suprafata totul era in regula cu ea chiar la biserica mergea uneori nu parea a fi in neregula. Cei pe care i-a inselat sufera cumplit iar ea e bine mersi. Sincer daca nu aveam credinta in Dumnezeu o strangeam de gat. Dupa ce m-am mai linistit mi-am spus in gand ca daca as fi omorat-o as fi facut-o mucenica. Am eu destule pacate nu-mi mai trebuie si pacatele ei sa ma incarc cu ele. Am momente cand cad si momente in care ma ridic si-mi spun ca daca Dumnezeu m-a supus la asemenea incercari tot El o sa ma ajute sa scap din ele. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Cine ti-a zis ca esti prea in varsta pentru aikido?
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna si eu sunt single....si ies cu bicla, merg la biserica, ies la film....ma uit la fotbal....si pot trai si singur...citesc, ma implic in chestii solciale....poti face si sport e foarte bine....important e sa fii langa Dumnezeu, prin tot ceea ce faci....sa nu te departezi...de cele sfinte....multumesc lui Diumnezeu ca m-a intarit!
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mi-a zis nimeni, e drept, m-am simtit singur.
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cum spuneam, sper să nu te confrunți vreodată cu o situație reală.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 29.03.2011 at 14:08:37. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|