![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Eu noaptea nu dorm, nu am sooomn..."
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, numeni nu te acuză de fanatism dacă ar fi să analizăm obiectiv atât declarația președintelui, cât și comentariile lui Cezar. Dar, ca un bun creștin, nu poți fi pasiv în fața unor creștini lipsiți de compasiune față o minoritate bolnavă care are nevoie de ajutor, nu de "cuști în grădina zoologică". A nu se înțelege că te acuz de lipsă de compasiune. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu bre, iti place sa dai lectii de falsitate morala ajungand sa-i faci pe toti sa se indoiasca pana si de inteligenta ta. Si tot n-ai zis,.la ce 'extremism religios' facea referire Ioha in contextul referendumului? Ce anume din ce o zis pastorul ala poate fi calificat ca atare + intoleranta? ca prostii ai zis multe, dar un raspuns la obiect...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca fantezii ai si tu destule deh, victime, saracutii de voi..
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot analiza grădina altuia când grădina mea e plină de bălării. Nu-mi curăț grădina aruncând bălăriile la vecinul. :)
Last edited by simpllu; 28.10.2016 at 08:13:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Simpllu si Ioan: "Minoritate bolnava ?". V-am inregistrat declaratiile. Eu pun capul pe taietoare daca, in cel mult zece ani, nu veti plati cel putin amenda penala pentru folosirea in aceeasi propozitie a termenilor "homosexualitate" si "boala" pe un forum de Internet accesibil fara inregistrare. La Ioan va mai grav. Dupa ce va plati amenda penala, plus daune Asociatiei "Sodomie si Normalitate", nu va mai putea practica psihologia.
Si sa nu aud, mai conspirationistilor, ca legile de reprimare a normalitatii vor fi rodul vreunei oculte a desantarii, ci, asa cum va consemna preambulul lor, vor aparea ca sa-i ajutam pe saracii poponari care, victime multiseculare ale dictaturii majoritatii, au nevoie de protectia noastra.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil că vor avea loc multe schimbări sub pretextul "fanatismului religios".
Se pare că nu ai înțeles un lucru clar: "Conspiraționiștii" nu sunt împotriva schimbării Constituției. Sunt pentru normalitate, dar mai ales pentru o normalitate în rândul creștinilor. Last edited by simpllu; 28.10.2016 at 08:56:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Apropo de link-ul pus de Iuliu, se constată, o dată în plus, cât de greu acceptă cineva că ar avea vreo problemă de natură psihică. Întodeauna e luată ca jignire, atac la persoană.
Faptul că suntem sănătoși e de la sine înțeles. Nu contestăm că există afecțiuni psihice, dar la alții; niciodată la noi. De aceea psihologii sunt cei mai huliți profesioniști: pentru că îndrăznesc să ne spună despre noi ceea ce nu ne place să auzim. Iar solii care aduc vești proaste trebuie omorâți, nu-i așa? O dată în plus putem observa cât de benefică ar fi smerenia și cum fără abandonarea mândriei nu putem fi vindecați; și că cel puțin unele din boli își pot afla vindecarea în plan spiritual, acolo unde uneori își au și sursa. P.S. Pentru cine nu are vreme să deslușească despre ce e vorba în linkul de mai sus: O psiholoagă care are curajul de a încadra homosexualitatea ca afecțiune de un anumit tip (din grupul parafiliilor, cum spunea și Mihnea mai sus) este criticată și i se aduc plângeri la angajator pentru opiniile pe care le-a formulat.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 28.10.2016 at 13:12:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da sigur, sa se schimbe dar sa nu se modifice nimic, crestinii aia groaznici, persecutori, bietii ghei, persecutati victime inocente ale unui sistem moral arhaic ce nu se.poate adapta 'civilizatiei'..