![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulțumesc mult pentru postarea poeziei. Doamne ajută!
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că si pe mine m-ai necăjit , când mă accepți in lista de prieteni , când mă stergi , si mai vrei sa ne reîntâlnim la tine acasă sau la Sf.MERCURIE :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu n-am de ce sa te iert, fiindca... nu ma supar. Daca tu ai fost suparat, iarta-ma, te rog! Nu sunt cu nimic mai bun decat altii; dimpotriva... Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() what a mess. homosexualitatea intramasculina si intrafeminina e o parte a caracteristicilor umane, vizibila in toate comunitatile umane mari de-a lungul istoriei, insa zoofilia si necrofilia sint situate unde scirbosul intilneste dementialul. pedofilia e insa oroarea insasi: un om care violeaza un copil cade din umanitate si chiar din animalitate, deopotriva. singurul lucru care, estetic, nu imi place, asa cum de pilda, gastronomic nu ma omor dupa picanterii, sint paradele lgbt. in rest, voie de la mine ca de la banu ghica: faca ce vor. din fericire pentru noi toti, nu mai sintem in evul mediu.
|
|||
|
|||
![]()
Putem, Florin, altfel riscam un precedent periculos. Ar incepe si gainile... Si hop, recadem in poligamie!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: prin posibila legalizare a casatoriilor homosexuale, deschidem o cutie a Pandorei
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 03.11.2016 at 10:34:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"parte a caracteristicilor umane" si nu numai ca exista si la animale, ori acceptam ca si ceilalti au dreptul sa vada scarbosul si in relatiile homosexuale. |
|
|||
|
|||
![]()
A Galinei, frate, nu a Pandorei...:)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu? Dă click pe ">" din dreapta numelui tău.