![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce a creat Dumnezeu totul si inclusiv pe noi ?Stiu ca multi dintre voi vor raspunde ca ''din iubire'' dar e prea putin , nu stim de unde venim , ce facem aici cu adevarat , si unde ne indreptam ?
|
||||
|
||||
![]()
Pai, cercetati Scriptura!
Prezentati mai intai pe ce va bazati si apoi se discuta... cam asa este corect.
|
||||
|
||||
![]()
"Dumnezeu ne-a creat ca să ne facă împărați", spune cunoscutul duhovnic, părintele Arsenie Papacioc.
|
|||
|
|||
![]()
Este o intrebare conjugata de multe minti luminate, dar alt raspuns decat ca aceasta a fost voia Lui....nu este valabil inca.....Cum putem noi raspunde la o intrebare ce chinuie mintea lumii de secole?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca are un scop cu fiecare dintre noi si trebuie sa-L rugam sa ni-l descopere fiecaruia.
|
||||
|
||||
![]()
O intrebare pe care toata lumea si-a pus-o.Cred ca...stii e ca si o mama care-si doreste un copil si dupa ce il are vrea sa ii ofere tot cei mai bun si mai sanatos...apoi vine o vreme cand copilul trebuie sa caute bratele mamei,sa caute imbratisarea ei,sa caute alinarea ei,siguranta ...asa e si cu Bunul Dumnezeu...El chiar ne-a facut din iubire iar noi la randul nostru trebuie sa-I oferim credinta in El.Parerea mea...
Dar tu de ce crezi?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
De ce a creat Dumnezeu lumea? | crisnic | Intrebari utilizatori | 4 | 23.04.2010 13:52:13 |
|