![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
A manca in fata tv sau pc este pacat ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar a mânca în picioare e păcat?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e pacat deloc , doar nesanatos...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca ASTA-I PACAT.
In timp ce multe alte obiceiuri care se considera pacate sunt aiureli provenite din fantezii si imaginatie , mecanicitatea indusa prin hipnotizarea pe care ne-o confera TV-ul este ceva ce ne afecteaza sufletul la un nivel sesizabil! MECANICITATEA(lipsa trezviei) SI EMOTIILE NEGATIVE ne indeparteaza cel mai mult de Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar daca urmaresti un reportaj despre orangutani, despre plante si flori, despre multe altele , te destinzi si mai inveti cate ceva...La fel si un film bun, cu substrat si mesaj bun, nu dauneaza....Cred ca fff mult poate imbolnavi prin timp o anume limitare, cauzand mult mai multe chiar sanatatii.....interioare....Pace tie! |
|
||||
|
||||
![]()
Recunosc ca si eu procedez cam la fel,pentru ca pur si simplu n-am rabdare,mereu trebuie sa fac ceva,deci oricat de caraghios ar suna...n-am rabdare doar sa stau sa mananc.
Dpdv al sanatatii probabil ar fi explicatia ca nu asimilam chiar asa de bine,pentru ca de mancat mai mult nu mananc atunci cand sunt in fata la pc,nici mai repede sau nemestecat bine.Dimpotriva,eu mananc putin,des si stau foarte mult la o masa,deci cred ca as muri de plictiseala sa ma uit minute in sir la strachina de mancare sau pe pereti.Mea culpa...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cunostintele dobandite in cadrul unui documentar de 2 ore sunt mai putine decat cele obtinute prin citirea timp de 20 de minute a unor informatii din acelasi domeniu, iar ce se vede la tv se uita repede si e si incomplet.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mancarea este foarte important cu ce stare de spirit este gatita.
|
|||
|
|||
![]()
Eu uneori m-am gandit ca mancatul la televizor, intins pe pat etc. este o imagine a lenei si a desfatarii omenesti in lene.
Poate e exagerare uneori, dar prin rugaciune ne ajuta Dumnezeu sa ne dam seama cand exageram si suntem prea exigenti cu noi insine si cand e indreptatita trezvia pentru inlaturarea pacatului. Eu asta nu tare reusesc: sa am dreapta socotinta intre a-mi ingadui ceva si a-mi nega ceva (placere, dorinta etc.) Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Zdravan de nesanatos! Si asta deoarece creierul nostru e ocupat cu tv sau pc si nu mai stie sa spuna: Hopa, ba, stomacule, ca explodezi! Si bagam de facem 250 kg, frumosi ca porcii de ajun.
![]() Last edited by razvan_andrei; 28.02.2011 at 10:22:18. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
BOR fata in fata cu ecumenism&globalizare | sofiaiuga | Biserica Ortodoxa Romana | 21 | 30.10.2012 23:32:47 |
Fata lui Dumnezeu | idealist | Din Vechiul Testament | 9 | 02.08.2010 17:10:04 |
Adevarata fata a U. E. | Laurentiu | Intamplari adevarate | 8 | 28.07.2008 22:58:44 |
|