![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu sigur, nu e oficial inca
|
|||
|
|||
![]()
A fost ales. Din cate am vazut este oficial: [COLOR=#810081]http://www.crestinortodox.ro/stiri/crestinortodox/astazi-fi-ales-mitropolitul-clujului-albei-crisanei-maramuresului-124011.html[/COLOR]
Intru multi ani, Parinte! |
|
|||
|
|||
![]()
Andreicut inainte sa intre in Facultatea de Teologie Ortodoxa a fost student greco-catolic in clandestinitate... Ma intreb ce atitudine va lua fata de ei...
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l intareasca in slujirea de Mitropolit al Clujului. Imi este foarte drag acest ierarh.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Costel, poate ar fi trebuit să-ți fie mai dragă voia Domnului decât un ierarh sau altul de al Lui...
Așa a fost să fie, o cafia niagră servită la masa verde... aceiași blestemată fatalitate. Veseliți-vă! Căci răsplata voastră este multă în Ceruri... și dacă Pomului Verde i-au făcut așa, dar atunci vouă care sunteți uscați și putregăiți, căci nu este mai mare slujitorul ca Stăpânul, și nici ucenicul ca Învățătorul. Așa că atunci când vor fi toate astea să știți că frunzele smochinului sunt frăgezite... deci vă trimit ca pe niște miei între lupi. Last edited by vsovi; 18.03.2011 at 16:09:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Cam asta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa compar greco-catolicii cu vrajitoria,Doamne fereste, ci doar doresc sa-ti arat cat de micut si rautacios esti.. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu va inteleg de ce va intindeti la vorba cu indivizi de tipul asta. In conditiile in care ierarhul s-a nascut in Salaj, poarta cumva vina tragica de a fi fost initial greco-catolic?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
N-am să particip la această mascaradă, nu merg la întronizare, dar uite că mă rog și eu să nu ziceți că nu-l respect pe arhiereul ce urmează a fi înscăunat contrar voii Domnului peste noi, dar să știți că Domnul și noi nu avem nevoie de scaunele și clădirile oamenilor care-și dau unii altora slavă vremelnică:
''Miluiește-ne Doamne și ajută-ne să răbdăm și să ducem în cârcă ceea ce nu vrem, ceea ce nu ne convine, ceea ce este greu de dus și de răbdat.'' Last edited by vsovivi; 25.03.2011 at 10:10:43. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
PS Parinte Corneliu este noul Episcop al Husilor | eduardd | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 20.12.2009 21:35:28 |
Sf. Andrei este sarbatoare cu rosu/mare in general? | sophia | Diverse Sarbatori | 3 | 13.11.2009 11:07:58 |
PS Irineu Slatineanul, noul mitropolit al Olteniei | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.07.2008 20:05:57 |
NOUL MITROPOLIT AL MOLDOVEI SI BUCOVINEI | kvlr | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 06.03.2008 19:12:32 |
Dr. Laurentiu Streza este noul Mitropolit | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.11.2005 14:46:36 |
|