![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=#1f497d][COLOR=#0000ff]http://theologhia.wordpress.com/2009/01/24/adormirea-ucenitei/[/COLOR][/COLOR]
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare cum de a stiut cel cu telefonul mobil sa astepte ca va avea asa ceva de filmat?Oricum...imaginile sunt cutremuratoare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stim bine ca omul este alcatuit din materie(trup) si spirit(imaterial).....La moarte sufletul-spiritul, pleaca , iar el poate fi surprins in fotografii, in chip de forme ectoplasmatice...E cunoscuta ac pb deja de multa vreme.....Cat despre aceste imagini din fotografii, nu stiu...deci nu ma pronunt...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ciudat cum respectivul mai mult isi indrepta obiectivul camerei spre altceva,mai ales la sfarsit. Sa fii marotul unei asemenea minuni nu cred ca iti mai ardea sa filmezi blocurile si copacii...
Oricum interesante dovezi,e foarte probabil sa fie adevarat. Totusi,mi-e greu sa ma pronunt. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|