![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit ca sunt foarte periculoase si ca numai un preot cu har le poate citi, si asta in anumite conditii.De ce?De ce nu poate sa le citeasca si un crestin oarecare?Ce se poate intampla?Am auzit ca nici sa le citim nu avem voie.Puteti, va rog, sa ma lamuriti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un preot mi-a povestit că a venit la el o mătușă mai în vârstă care voia să facă slujbele Sf. Vasile pentru fiul ei care, spunea ea, era acuzat de adulter de soția lui. Preotul a sfătuit-o să se mai gândească, să se mai informeze și să revină numai dacă este absolut convinsă că fiul ei este nevinovat. Femeia a revenit, slujbele au fost făcute. După 40 de zile fiul acelei femei a murit în patul amantei...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mireanul nu are voie a citi aceste rugaciuni, is mult prea PUTERNICE BLESTEMELE ca sa le poata duce un mirean impotriva satanei!!! Preotul este SLUJITORUL Sf.Altar dar si REPREZENTANTUL acelei comunitati inaintea lui Hristos, CONSACRAT prin SLUJBA speciala slujirii sf.Altar de catre Episcop!!! Asadar, aceste rugaciuni puternice se cuvine MAI MARELUI CETATII: PREOTUL!!! PS: mireanul nu poate duce ispitele si blestemele ce contin acele rugaciuni! MIREANUL SA FIE SPOVEDIT SI IMPARTASIT SI IMPACAT CU TOATA LUMEA SI NU VA AVEA NEVOIE DE BLESTEMELE SFANTULUI VASILE CEL MARE!!! AMIN!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiam ca aceste rugaciuni pot fii atit de periculoase.
Dar este la fel cu cele ale Sfantului Ciprian? |
|
||||
|
||||
![]()
Sa citesti rugaciuni cu o asa mare putere, fara sa fi pregatit, e ca si cum ai merge cu un bat la un cuib de viespi si ai incepe sa zgandari stupul, fara sa fi protejat .
|
|||
|
|||
![]()
Este, deci, un atac al satanei asupra celui care indrazneste sa il provoace direct, nu o pedeapsa divina asupra celui care din orgoliu sau naivitate se considera mai presus spiritual decat este?
|
|
|||
|
|||
![]()
As dori sa stiu de unde se poate procura o copie a acestor molifte.Am un prieten care le vrea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este vorba de pedeapsa divina pentru orgoliu,ci ca nu orice muritor se poate lua la tranta cu necuratii,ci trebuie sa aiba o anumita pregatire spirituala inainte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu asa ceva nu e de joaca.
|
|||
|
|||
![]()
http://www.resurse-ortodoxe.ro/rugac...ntului-vasile/
pot sa le citesc?? adica le citesc oricum... ca nu cred ca o sa se intample ceva... hehe... lies... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile | sophia | Intrebari utilizatori | 77 | 04.01.2013 15:33:56 |
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion | sagetuta | Generalitati | 20 | 02.01.2013 20:05:52 |
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare | Templier Knight | Sfinti Parinti (Patrologie) | 12 | 27.08.2012 11:53:03 |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 13:16:52 |
|