|
|
|
||||
|
||||
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox
Am reusit sa lansam noua versiune a site-ului CrestinOrtodox.ro. Sper sa va placa. Daca veti intalni erori, am marea rugaminte sa mi le comunicati. Acum ma ocup de rezolvarea celor pe care le-am intalnit eu.
|
|
|||
|
|||
Arata bine, mult mai bine ca inainte. Sunt curios daca folositi o solutie dezvoltata independent sau un CMS comercial.
Si nu stiam ca faceti parte din ActiveSoft. |
|
||||
|
||||
Imi place foarte mult. Felicitari. Capitolele din Biblie nu trebuie ordonate alfabetic.
|
|
|||
|
|||
Felicitari!
Felicitari! Arata mult mai bine si este mai functional. Am observat ca daca accesam categoria "Predici la sarbatorile de peste an" trimite pe homepage.
http://www.crestinortodox.ro/predici...i-modern/m:353 |
|
||||
|
||||
Mult mai atractiv, ordonat și plăcut ochiului !
|
|||
|
|||
Pentru cinci secunde am crezut ca am gresit casa.....
In general schimbarile sunt binevenite mai ales daca sunt insotite si de niste facilitati la indemana utilizatorilor. Spor in toate! |
|
|||
|
|||
Îmi place foarte mult cum arată și este și mai funcțional.Mulțumim pentru cadou!
|
|
|||
|
|||
Laudat sa fie domnul iisus.
Este un sait frumos credincios tatalui ceresc,meritam si noi crestini ortodoxi un sait sa ne mai spunem necazul si bucuriile.Doamne aparane si ne pazeste de cel rau,amin.
|
Tags |
apel importanat ! |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 23:36:52 |
|