|
|
|
||||
|
||||
Razboi sau nu...
Daca ar veni un razboi (nu ma gandesc neaparat la cel din Ucraina, ci in general ),Doamne fereste , ce facem? Ne aparam tara ( asta insemnand sa ucidem ) , sau fugim?
|
|
|||
|
|||
Problema e alta, de prostia noastra cine ne apara?
|
|||
|
|||
Bine zis.
Se pare ca a aparut Martorii Drobului, noua secta care se teme de orice: "daca e cip in chiloti si aude noua ordine cand tragem apa la veceu?", sau "daca izbucneste razboiul in bucatarie, intre Periplaneta si Blatta?". Nasol domnilor. Propun sa o numim pe Antonia Matriarha Romanistanului. |
|
||||
|
||||
Respins. Altceva?
|
|||
|
|||
Cred ca deocamdata si in viitorul apropiat, Romania nu are vreun motiv sa se teama de o agresiune externa.
Interesele Rusiei se limiteaza la partea de est a Ucrainei si eventual la partea de est a Bielorusiei. Problema care ar trebui sa ne intereseze- vizavii de conflictul din Ucraina- daca si in ce masura ar fi o ocazie favorabila pentru ca Romania sa recupereze stravechile teritorii romanesti aflate astazi sub ocupatie ucraineana- sudul Basarabiei, nordul Bucovinei, tinutul Herta si insula Serpilor. In acest sens ar trebui vazut si ce atitudine are Polonia in aceasta privinta, deoarece si Polonia are stravechi teritorii poloneze aflate astazi sub ocupatie ucraineana, si stabilita o mai buna colaborare externa romano-poloneza, inclusiv pe pe plan militar si a serviciilor de informatii, asa cum de altfel a existat in perioada interbelica. |
|
||||
|
||||
Ai un cip implantat. Clar.
|
|||
|
|||
Ceea ce e sigur este ca spagile doctorilor se vor mari exponential.
|
|
||||
|
||||
Hm. Romanul e inventiv, dar nu intotdeuna in sens bun. Eu nu dau idei, dar solutii pentru a scapa de inrolare sunt destule, nu neaparat parafate de medici.
|
|||
|
|||
In caz de razbel, le trec doctorilor chefurile de glume.
Probabil de asta si cu "curatenia" in materie de coruptie, ca se dospeste ceva si glumetii trebuie sa stie ca nu mai e deja loc de glume.
|
|||
|
|||
replica
in romania, exista ,,spaga,, de la medic pana la cel mai inalt nivel, justitia isi face ..datoria,, doar cat sa fie data la tv, restul ,,este liniste,,...., adica ,,romania este tara nimanui, oricum nimeni nu ne face nimic,,;am incheiat citatul, unuia care asa cum spunea Radu Paraschivescu in,, Ghidul nesimtitului,,, poate sa deranjeze vecinii din bloc, de la etajul inferior(etajul 8) la orice ora din zi si din noapte, dupa bunul plac al lui si familiei lui, pentru ca lui nu i se face nimic deoarece ,,romania este tara nimanui si cu oameni foarte educati,,; ca de ,, cogito ero sum sunt romanii, oriunde s-ar afla
|
|