![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
E pacat? Din cate stiu si Iosif (din Vechiul Testament) talmacea vise. Eu intotdeauna am vise prevestitoare si chiar am ajuns sa cred in ele. Voi ce parere aveti de caracterul profetic al viselor?
|
|||
|
|||
![]()
nu trebuie sa crezi in vise pentru ca mai mult iti tulbura mintea si nu te poti concentra la lucrul de zi cu zi.Ce a fost cu Iosif era cu scop profetic adica de la Duhul sfant pentru a indrepta un popor pacatos
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru vise îți recomand să citești Jurnalul Viselor de Maica Iuliana Caragioiu.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Stii cumva de unde as putea sa fac rost de acest material?
|
||||
|
||||
![]()
Din păcate nu, eu am primit jurnalul de la o rudă.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Despre vise si vedenii gasesti o parere relevanta in cartile Parintelui Cleopa.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiam parintele avea scrise vreo 15 carti (sau doar pe astea le stiu eu). Exista vreun volum anume in care se pune accent pe subiectul asta?
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca se numeste chiar asa-"Despre vise si vedenii". O am in biblioteca, dar momentan nu am timp s-o caut.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea viselor | redandrei90 | Generalitati | 14 | 02.04.2014 14:09:09 |
|