![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
''''Geneza 38:7
Er, întâiul născut al lui Iuda, era rău înaintea Domnului; și Domnul l-a omorât. Gen 46.12; Num 26.19; 1Cron 2.3; Geneza 38:8 Atunci Iuda a zis lui Onan: "Du-te la nevasta fratelui tău, ia-o de nevastă, ca cumnat, și ridică sămânță fratelui tău." Deut 25.5; Mat 22.24; Geneza 38:9 Onan, știind că sămânța aceasta n-are să fie a lui, vărsa sămânța pe pământ ori de câte ori se culca cu nevasta fratelui său, ca să nu dea sămânță fratelui său. Deut 25.6; Geneza 38:10 Ce făcea el n-a plăcut Domnului, care l-a omorât și pe el''. '' Mi se pare ciudat , Dumnezeu omoara oameni?
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu ucide, El ia viata, are acest drept pentru ca tot El a dat-o.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu zice clar: "din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit!" A fost intentia Lui ca omul sa moara? Nicidecum. Moartea a venit in lume din cauza neascultarii omului. Din cauza ca pacatul s-a interpus intre om si Dumnezeu, El a gasit solutia mortii si a invierii omului, pentru a avea sansa sa revina la conditia dintai, aproape de El. Si asta cu o Jertfa infinita din partea Lui Dumnezeu, care iarasi este data uitarii in discutiile astea ateo-crestine.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu se poate contrazice pe Sine. Un dumnezeu care se contrazice
nu e dumnezeu, e un simplu zeu. Zeii se contraziceau si se purtau ca oamenii, ba uneori chiar mai rau. Dar Dumnezeu nu poate face asta. Dumnezeu ne-a creat liberi si ne respecta libertatea. Nu da buzna in intimitatea noastra, ci sta sfios la usa si asteapta ca noi sa-I deschidem. Nu ne invata una si El sa faca cu totul altceva. Hristos ne este modelul, El cel care S-a jertfit pentru cel mai mare pacatos. Si acela sunt eu. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
După Cădere, moartea a intrat în lume. Toți oamenii sunt supuși legii morții. Cum nimic nu se petrece fără știința lui Dumnezeu, nici chiar mișcarea unui fir de păr din cap, în mod evident ziua și ceasul în care vom muri sunt hotărâte de Dumnezeu. A spune că nu Dumnezeu ia viața, ca și a spune că Dumnezeu nu pedepsește, ori că ar fi făcut asemenea lucruri în Vechiul Testament, pe când în Noul Testament nu mai face, se încadrează într-un complex de erori încadrabile ereziei moderniste, care e principala erezie a timpurilor noastre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Data viitoare cand te uiti la stirile de la 5 si vezi copil omorat in bataie de parinti sa te gandesti ca ei nu si-au ucis fiul, doar i-au luat viata (mai ales ca ei l-au adus pe lume) :) "eu te-am facut, eu te omor". Eu in calitate de fiinta superioara care imi iubesc copii, n-as putea sa-i omor.. Last edited by Rearbottoms; 05.01.2011 at 20:11:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
crezul meu:nu
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma intreb adesea cum se poate ca Dumnezeu sa fie dragoste, dar in acelasi timp sa urasca, sa "zdrobeasca dintii pacatosilor", sa se razbune, sa promita ca orice vom cere in numele Sau vom primi, si cu toate astea nu primim intotdeauna ce ne dorim. Se spune sa nu-L ispitesti pe Dumnezeu, sa nu ii ceri semne, dar pana la urma care ar fi problema daca ti-ar da unul? Adica diavolul lucreaza, manipuleaza, instiga la ura, la mandrie, dar lui Dumnezeu iti este interzis sa-i ceri un semn cat de mic.
Daca eu creez un copil inseamna ca am dreptul sa-l omor pentru ca eu l-am facut? Ma indoiesc. Unde mai e dragostea atunci? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu nu și-a omorât nici un copil. Copiii înșiși se omoară prin viața lor, dar dacă vorbești de moartea finală, cu o moarte toți suntem datori. Și apoi, pentru un creștin, copil al lui Dumnezeu, moartea este o trecere și nu o tragedie. Doar un ateu, căldicel sau indiferent religios vede moartea ca pe o tragedie.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
uitatul la televizor-ucide sufletul! | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 41 | 25.01.2011 09:48:06 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Un fel de egoism care ucide! | achimovjan | Generalitati | 10 | 22.08.2008 08:14:38 |
|