![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand te gandesti cat de minunat a fost IPS Bartolomeu iti este foarte greu sa numesti pe cineva in locul sau. Nu cred ca Mitropolia Clujului va fi desfiintata, dupa cum sustin unii, asa ca propun spre discutie tema - cine va locul IPS Bartolomeu? Mi-ar placea sa fie Serafim Joanta. Nu stiu daca in astfel de situatii se mai uita cineva si asupra celor din strainatate sau daca acestia isi mai doresc sa revina in tara, dar eu pe dansul l-as propune.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi Duhul Sfânt a spus deja pe cine ar fi dorit, doar că nu prea mai se dorește a fi făcută voia Tatălui dăruită prin Fiul în Duhul, în Cuvânt... așa că așteptăm mila Domnului că oricum cine urmează lui Iisus Hristos și vrea să fie mai mare peste frați, acela să caute să fie cel mai mic între ei și să slujească tuturor conform cu scriptura... fără să aibă pretenții la vre-o funcție... deci nu mai aștept nimic de la oameni... și defapt ce poate omul să facă fără Dumnezeu? Ce altceva decât să-și aduge suferință... și lui însuși și altora dar și Lui Dumnezeu... crezând că păcatele nu se pun ci e doar un joc cu regulile lui închise între granițe invizibile. Trist va fi pentru unii când vor constata că jocul nu le mai iese din oase și că se cunosc toate culisele acolo sus... alea de la masa verde.
Last edited by vsovivi; 02.02.2011 at 17:12:22. |
|
|||
|
|||
![]()
PS. Irineu cu siguranta ar merita acest lucru..desi nu cred pentru ca o sa fie numit cu u siguranta cineva din persoanele apropiate patriarhului!:|
|
|
|||
|
|||
![]()
ar fi un arhipastor foarte intelept si PS Vasile sau Parintele staret de la Sf. Manastire Nicula!Dumnezeu sa ne ajuta sa avem un mitropolit la fel de bun ca si IPS Bartolomeu!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
meaj sters
Last edited by maniucu; 02.02.2012 at 13:20:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Serios? De unde stii?
|
|
|||
|
|||
![]()
IPS Laurentiu Streza
PS Ioan Selejan ar fi sustinut de patriarhie.....acuma o sa vedem..... Bartolomeu Valeriu Anania a dorit ca locul sau sa fie luat de PS Irineu Bistriteanul..... In calculele ar mai fi si PS Lucian Mic , Episcop al Caransebesului.... sa nu-l uitam nici pe Andrei Andreicut..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Precum sfantul a fost luat din pustie, spre a fi pus patriarh de Constantinopol... asa m'as bucura sa se intample si acum. Cred ca avem destui studiosi, "doctori", "studii in strainatate", etc. Intr'o lume satula de informatie, cred ca avem mare nevoie de oameni traitori, aspri cu ei insisi, dar calzi cu cei de aproape.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
UN (TRAM)VAI NUMIT DORINTA | Ioan_Ciobota | Generalitati | 5 | 05.02.2011 11:32:58 |
As dori si eu niste sfaturi va rog ... | gringo | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.01.2011 10:36:13 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
as dori si eu Prohodul Domnului | simulescumadalin | Calugarul | 1 | 03.04.2008 11:39:17 |
as dori si eu Prohodul Domnului | simulescumadalin | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 07.03.2008 19:30:03 |
|