![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Vroiam sa va spun in cazul in care va intereseaza ca la Biserica Sf Mina din Bucuresti se strang obiecte din aur si argint pentru racla sfantului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru veste. Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]()
cred ca ar fi bine daca ati da si o persoana de contact, o adresa ceva..
|
|
|||
|
|||
![]()
Este vorba despre Biserica Sf Mina Vergu din Bucuresti, Str. Robescu F. Constantin, Nr. 18, Sector 3 (Piata C. Coposu). Eu am aflat intamplator, cineva a donat o bijuterie cand eram in biserica si preotul a anuntat ca se va face o racla mare , iar cine este interesat poate ajuta. M-am gandit ca multi dintre voi s-au rugat la un moment dat Sfantului si acesta este un mod de a multumi. Ii puteti da preotului , sau puteti vorbi cu Domnul de la pangar.
Doamne ajuta |
|
||||
|
||||
![]()
Deci este Biserica Sf. Mina de la Udriste ? ca nu prea mi-e clar de ce ii zice Vergu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cea de langa Udriste.Nici eu nu stiu de ce ii spune asa
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, sunt multe icoane in bisericile si manastirile din Bucuresti daruite cu obiecte din aur. Un exemplu care imi vine acum in minte este cel al Sfintei Parascheva, de la Biserica Sfantul Gheorghe Nou.
http://www.crestinortodox.ro/icoane-...ou-121605.html ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca e aproape de Udristei . . . !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Mare Mucenic Mina â Facatorul de Minuni | MARY-A | Intrebari utilizatori | 10 | 12.11.2017 00:43:05 |
Sf Moaste in racla fara geam | tinutza | Moaste | 26 | 22.09.2012 14:56:37 |
Sfantul Mina, ocrotitorul celor pagubiti | hadji | Intrebari utilizatori | 0 | 11.11.2010 04:11:46 |
Sfantul Mare Mucenic MINA | icamilin | Diverse Sarbatori | 3 | 17.11.2008 23:03:46 |
Sfantul Mucenic Mina | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 11.11.2006 16:00:48 |
|