![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Domne Ajuta!
As dori sa se discute dc nu s-a facut pana acum acest subiect destul de "delicat"!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca stirile de scandal fac parte din interesul unui crestin...
Sunt alte lucruri (si lumesti) asupra carora sa ne plecam mintea si timpul. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde deduci ca este vorba de stiri de scandal? Initiatorul topicului se refera la un reportaj.Mai intai sa auzim despre ce este vorba, apoi punem etichete daca dorim, ca sa nu vorbim in necunostinta de cauza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amandoua sunt lucruri ce nu aduc folos...nici ele in sine, nici discutiile pe marginea lor ![]() Faceti cum doriti, insa Dumnezeu e mai presus de neputinta si slabiciunea omeneasca, fie ea de orice chip. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ei practic au tras un semnal de alarma.atat spre credinciosii potentiali clienti ai acestor asazisi slujitori ai Domnului, cat si spre BOR. problema este ca oamenii vor merge in continuare la ei, iar BOR va lua masuri gen mustrare scrisa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate mai retin eu (nu ascult cu urechile ciulite astfel de stiri), preotul/ preotii respectiv(i) a/au fost caterisit(i). BOR actioneaza dupa puteri... Cum se spunea un domn si in reportaj: omul trebuie sa stie ca ce e preot e preot si tine de Dumnezeu, iar vrajitoriile nu au treaba cu asta, sunt excluse Bisericii. (L-am parafrazat.) |
|
||||
|
||||
![]()
...sau niciuna! Despre ei se vor tot auzi si chiar se vor inmulti! Oamenii nestiutori si naivi vor CREDE in "binefacerile" lor si uite asa prin inselare se vor pierde si unii si altii! Dumnezeu sa ii lumineze si sa le dea gandul curat!
|
|||
|
|||
![]()
Pai poate ne spui si despre ce reportaj este vorba.Ce s-a discutat in reportaj? Nu toata lumea sta cu ochii pe Pro TV!
|
|
|||
|
|||
![]()
este vb de reportajul din cadrul emisiuniii ROMANIA TE IUBESC!...in care au fost filmati o serie de "preoti"care isi mareau veniturile lunare prin asa zisa :...deschiderea cartii",personal o nebunie..despre acest reportaj este vb.Si ca o parere personala cred ca,astfel de intamplari duc la indepartarea omului de biserica
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu si despre muzica... sfaturi, pareri, orice, sa vedem | xanixade | Generalitati | 86 | 10.02.2015 08:14:02 |
CLONAREA:Pareri pro si contra | Ilinca | Teologie si Stiinta | 27 | 26.05.2011 00:51:44 |
Despre preoti | ColdFusion | Preotul | 114 | 20.03.2011 19:16:31 |
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) | none | Generalitati | 6 | 17.11.2009 00:08:07 |
|