![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti ce imi place mult la el? Pe langa ce spune, faptul ca nu se bate cu pumnul in piept ca religia lui e singura cale. Voi ce parere aveti despre ce zice? (nu e subtitrat, poate o sa gasesc si o varianta cu subtitrare). Si nu, nu sunt budist si nu incerc sa bag pe gat nimanui budismul. Vreau doar ca oamenii sa asculte si sa judece fiecare ceea ce zice.
http://www.youtube.com/watch?v=JXdhH...eature=related
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca Dalai Lama e doar un om. La fel ca Ghiorghita sau Vasilica sau oricine, doar ca a spus niste chestii mai interesante.
Tot eu cred ca Iisus Hristos e Dumnezeu si a suferit pe pamant, a murit sa fim noi mantuiti. |
|
|||
|
|||
![]()
Niste chestii interesante zic si preotii si Parintele Cleopa si altii. Zi-mi ce parere ai de ce zice, nu daca sunt interesante sau nu. A tine post nu e interesant, dar e util, nu?
|
|||
|
|||
![]()
Si oamenii care au scris Biblia erau doar oameni. Si preotii sunt doar oameni. Toti suntem doar oameni.
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca Hristos nu a fost doar un om.
|
|
|||
|
|||
![]()
NU am zis nimic de Hristos. Dar e in regula daca nu poti sa dai niste argumente despre ce zice cineva. De fapt ala era scopul topicului, sa aflu parerile voastre despre ce se zice in clip. Dar nu e obligatoriu.
|
|||
|
|||
![]()
Biblia a fost scrisa de oameni cum ai zis si tu,sub insuflarea Duhului Sfant
|
|
||||
|
||||
![]() Citat: