![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
pt toti cei care pot sa ajute o familie compusa din 2 bunici si un nepotel de 2ani jumate,nu cu bani ci doar cu hainute si incaltaminte pt acel baietel(nu are tata-tatal sau nu l-a recunoscut-iar mama lui umbla fleaura,nu-i pasa de el de cand avea 2 saptamani,de atunci il cresc bunicii lui dintr-un venit de cateva sute de lei luna)si eventual cu cateva alimente,trimite-ti un pachet prin posta romana(din orice colt al tarii costa maxim 5-6ron)pe adresa :sat goruni nr 4,comuna tomesti,judetul iasi,ANDREI PETRONELA e numele bunicii!Dumnezeu sa va ajute!
|
|
|||
|
|||
![]()
O initiativa buna!
Domnul sa ne dea ganduri bune sa-i ajutam mai mult pe semenii nostrii aflati in suferinta! Sunt convinsa ca fiecare poate gasi pe acasa o hainuta, ori o jucarie, ori ceva ce ar fi de folos micutului. |
|
|||
|
|||
![]()
ma alatur si eu acestei cauze.o hainuta..o jucarie.. nu mi se pare ceva iesit din comun,macar atat
|
|
||||
|
||||
![]()
multumesc skicolour,doinita.p si userului care m-a intrebat pe privat si care m-a rugat sa ramana anonim
|
|
|||
|
|||
![]()
e un copil care nu e vinovat ca s-a nascut,pacatele sunt ale parintilor,merita ajutat!
|
|
||||
|
||||
![]()
da,dar iata ca in multe cazuri pacatele parintilor le trag copiii..si asa e,ei nu sunt vinovati ca s-au nascut!
|
|
|||
|
|||
![]()
simt nevoia sa ma spovedesc.pot face asta in orice perioada a anului?vreau sa ma schimb,sa fiu mai buna,mai intelegatoare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ia zi tu, draga mea, ce ar face familia respectiva cu cateva incaltari si hainute primite(posibil si deja purtate)? Si-ar deschide second-hand? :)) (scuze pentru ranjetul afisat, dar e doar haz de necaz)
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) Last edited by Ana-Maria N; 02.08.2011 at 20:02:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|