![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Va rog din suflet ,am nevoie de ajutor. Maine seara plec la Manastirea Petru Voda cu cineva si m-a rugat sa ma interesez de la Manastirea Petru Voda cum se poate ajunge la Manastirea Rarau ,prin ce localitati? Fara sa ne intoarcem si s ao luam de la capat,mi-a spus ca pe undeva pe Poiana Largului ,va rog din suflet sa ma ajutati daca stiti. Manastirea Rarau se afla aproape de Vatra Dornei.
|
|||
|
|||
![]()
Din păcate, n-ai pus un titlu sugestiv; ar fi fost mai de folos să scrii ceva de genul: „Traseu M-rea Petru Vodă-Rarău”
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,asa este,imi pare rau,ma grabeam cand am scris.
|
||||
|
||||
![]()
Poate iti este de ajutor: http://www.manastiriortodoxe.ro/
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]()
Google Maps poate ca v-ar fi de ajutor.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc lui Dumnezeu si voua,am ajuns si la Rarau si la Petru Voda , si la Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului din Dorna Arini.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|