![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca pastrezi echilibrul lucrurilor in viata proprie, esti mai fericit?Pentru ca mersul pe bicicleta necesita echilibru, ca si in viata, te bucuri sa inveti, dar te intristezi sa cazi.Cred ca sa traiesti echilibrat in toate privintele este un bine necesar.Este parerea mea!As vrea sa stiu si ce crezi tu, cititorul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este suficient sa fii echilibrat. Trebuie sa gasesti exaltarea in echilibru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
maria40
Iata un citat de Lao Tzu, un filosof chinez.El spune "Cel care cunoaște pe alții este înțelept; cel care se cunoaște pe sine este iluminat."Adevarul e ca primim aceasta lumina, pentru a fi iluminati cu ajutorul bunului Dumnezeu.Multumesc de raspuns!:) |
|
|||
|
|||
![]()
Echilibrul il gasim daca in interior suntem in armonie....Cu noi insine , cu divinitatea cu tot ce ne inconjoara. Ca sa fim in echilibru trebuie sa NE cunoastem profund si apoi sa rezonam cu ceea ce este langa noi dar care ne impregneaza mereu existenta, direct sau indirect....Cert imi este mie , ca echilibrului ii este necesara iubirea....Acest element esential concura la gasirea si mentinerea echilibrului...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca iubirea poate crea un dezechilibru mare in viata unei persoane. (parerea mea)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IUBIREA in niciun caz nu poate genera dezechilibru! |
|
||||
|
||||
![]()
De acord; iubirea e o virtute “problematica” are nevoie de alta pentru a se echilibra reciproc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu este echilibru Deci iubirea este echilibru Este un silogism.Daca iubirea nu aduce echilibru inseamna ca nu este iubire.Este poate fi, cum spunea cineva mai devreme ,obsesie,etc. |
|