![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum va petreceti timpul liber?
|
|
|||
|
|||
![]()
Uitandu-ma pe youtube la filmulete cu oameni duhovnicesti sau pe forumul asta. Cititul si rugaciunea mai rar din pacate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma uit la filme, citesc o carte, ma mai joc cate-un RPG, ma plimb cu prietena mea, mai ies cu prietenii in oras la karaoke... De-astea, tineresti. Poate ca nu e chiar crestinesc ce fac eu, insa toti ati facut lucruri din acestea in tineretea voastra (mai mult sau mai putin) :)
Last edited by razvan_andrei; 26.02.2012 at 03:50:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele meu duhovnic spunea ca cel mai pretios timp este cel petrecut in rugaciune, acesta este timpul care nu se pierde ci se castiga. Dupa rugaciune, pe locul doi pentru mine este cititul. Recunosc ca din cand in cand simt nevoia sa ma uit si la un film, sa urmaresc o emisiune, sa ma intalnesc cu cineva drag, etc.
Parintele Arsenie Papacioc spunea: Nu-i nimic mai scump la Dumnezeu ca timpul pe care ni-l da sa-l traim, de aceea cred ca trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si sa petrecem timpul cu folos, pe cat se poate. |
|
||||
|
||||
![]()
Danion zicea in cartea lui, "Problemele tinerilor", ca timpul liber trebuie petrecut frumos, dar nu doar in rugaciuni si matanii.
Recomanda plimbarile in parc, lectura (si nu doar carti religioase), si chiar si Internetul poate fi bun, dar numai atat timp cat esti stapanul si nu sclavul lui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mie îmi plac plimbările cu bicicleta și ieșirile pe munte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur că cititul sau plimbatul prin parc sau pe munte sunt plăcute...dar rugăciunea o poți avea oriunde ești. Dureros că ne luăm după oricine își dă cu părarea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Unde va petreceti Sfanta Sarbatoare a Pastelui? | diviner | Generalitati | 6 | 22.01.2010 04:50:59 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
|