![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei e si rindul meu sa va cer ajutor in rugaciune pentru nepotica mea Anglelica(13 ani) in 12 Iunie va avea operatie la spate scoliosis.Operatia va dura 10-11 ore, ca sa-i intrepte omoplatul trebuie sa-i rupa o coasta. Va rog din suflet sa o pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! Acesta e numele de botez: Angelica? |
|
||||
|
||||
![]()
Sa o ajute Dumnezeu.
Ar fi bine daca ne-am strange mai multi marti, 12 iunie, si sa facem paraclisul Maicii Domnului sau orice acatist va propune dna Vasilica...
|
|||
|
|||
![]()
Nu in 11? presupun ca operatia va fi in dimineata zilei de 12...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamna Vasilica, nepotica dvs. va fi operata in Romania sau in America? Se stie intervalul orar (ora Romaniei) cand intra in operatie?
|
||||
|
||||
![]()
Depinde...pe coasta de vest a Americii(Los Angeles),diferenta de fus orar este de 10 ore in urma Romaniei;iar pe coasta de est(New York)diferenta este de 13 ore in urma Romaniei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Si eu ma alatur fratilor de pina acum pt. rugaciune, care este cel mai potrivit sa fie facuta ziua sau seara dinaintea operatiei sau si pina atunci , macar pt. citeva zile . O rog insa pe sora Harford sa ne precizeze clar ziua calendaristica (si nu marti sau joi , etc) cind se va face operatia ca sa stim cind ne rugam si sa ne faca propunerea de rugaciune pe care o crede de cuviinta ! Cei din Romania ne vom ruga la o ora comuna sau cum crede fiecare in seara de dinainte, iar cei din America , in functie de fusul orar.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt alături de tine Vasia și de nepoțica ta Angelica. Cu nevrednicie voi pomeni numele ei la rugăciunile mele de seară. Va fi bine, să ai nădejde în mila și ajutorul lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt alături de tine Vasia și de nepoțica ta Angelica. Cu nevrednicie voi pomeni numele ei la rugăciunile mele de seară. Va fi bine, să ai nădejde în mila și ajutorul lui Dumnezeu
pentru rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu a Sfintei Virginia trâmbița Domnului, cu puterea Sfintei și de viață purtătoarei Cruci, a Sfinților Arhangheli: Mihail, Gavril, Rafail, Uriil, Evgudiil, Jurul, Selafil, Jugudil, Varahil; cele 9 formațiuni de Sf. Îngeri, ale doctori fără-de-arginți: Cosma, Damian, Chir, Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu și Trifon, și cu ale tuturor Sfinților Doamne Iisuse Hristoase fiul Domnului Dumnezeului Savaot rugămu-ne bunătății Tale celei neasemănate miluiește-o pe micuța Angelica... |
|
|||
|
|||
![]()
pentru rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu a Sfintei Virginia trâmbița Domnului, cu puterea Sfintei și de viață purtătoarei Cruci, a Sfinților Arhangheli: Mihail, Gavril, Rafail, Uriil, Evgudiil, Jurul, Selafil, Jugudil, Varahil; cele 9 formațiuni de Sf. Îngeri, ale doctori fără-de-arginți: Cosma, Damian, Chir, Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu și Trifon, și cu ale tuturor Sfinților Doamne Iisuse Hristoase fiul Domnului Dumnezeului Savaot rugămu-ne bunătății Tale celei neasemănate miluiește-o pe micuța Angelica...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru cei pierduti | Jitariu | Intrebari utilizatori | 0 | 09.12.2011 09:12:35 |
Rugaciune pentru mine | T E O L O G U L | Umanitare | 17 | 10.06.2011 21:45:09 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|