![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am avut unele dureri de spate si facandu-mi atatea griji ca nu voi mai putea munci am inceput sa nu dorm bine.
Acum ziua ma trezesc brusc daca adorm cateva minute ,speriata fara sa simt ca m-am odihnit.Noaptea deasemeni ma trezesc de cateva ori ... Daca merg la un medic probabil imi va spune ca sunt atacuri de panica,o ansietate o depresie etc. Ce pot sa fac ca aceste stari sa le pot depasi fara psihiatru ? |
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciunile de seara. Le gasesti in orisice carte de rugaciuni ortodoxe.
Citeste-le tu pe toate, asa, fara sa te grabesti si fara sa iti zboare gandul in alta parte, fara computer si tv in cap, si o sa dormi dupa aceea ca un copilas. |
|
|||
|
|||
![]()
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
Incercati sa spuneti des aceasta rugaciune lasand sa va invaluie pacea ce curge din ea si veti reusi sa adormiti. Iar daca va treziti noaptea, incercati sa repetati rugaciunea in gand si veti adormi la loc. Multa pace! |
|
|||
|
|||
![]()
@anișoara: urmează-i sfatul ralucăi...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/diverse...me-123591.html
Îți recomand să citești acest articol. |
|
|||
|
|||
![]()
Sotul meu imi spunea adesea ca somnul e un dar de la Dumnezeu si ca trebuie sa ne rugam inainte de culcare.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atat.. Sa ne spui si noua cum a mers. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vai de noi...vai de noi...!!! Duhul Sfânt să te ilumineze..!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti recomandate de catre voi | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 02.04.2012 01:27:20 |
Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 08:26:34 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Schimbarile care apar cand cei doi miri nu mai sunt feciorelnici | elena20 | Nunta | 10 | 21.06.2011 13:49:01 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
|