![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
Incerc sa-mi gasesc un loc de munca si nu reusesc pentru ca nu am experienta, abia mi-am terminat studiile. Desi aplic la multe firme, reusesc sa stabilesc interviuri putine. Vad ca trece timpul si vreau neaparat sa fac ceva ca sa dobandesc experienta si mai ales sa invat ceva care sa-mi foloseasca in viitor. Pot lucra cu norma intreaga fara sa fiu platita o perioada (mai multe luni) si vreau sa fac o scrisoare de motivatie in care sa spun asta dar nu stiu cum. Sa scriu voluntariat, internship, colaborare neremunerata??? Din postarile pe care le-am citit am observat ca aveti abilitati bune de comunicare, va exprimati frumos, motiv pentru care va rog sa ma sfatuiti ce termen -din enumerati anterior sau sinonim cu ei- sa folosesc si, mai ales, cum as putea formula o fraza din care sa reiasa cele de mai sus. Va multumesc anticipat. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Din experiența de fost human-resources manager vă pot spune că imensa majoritate a firmelor serioase nu sunt interesate de o asemenea variantă.
Din experiența mai generală, "de viață", ca să zicem așa, vă pot spune că e nevoie de multă răbdare. În ce domeniu doriți să lucrați ? |
|
||||
|
||||
![]()
GASIREA unui loca de munca se face cu rugaciune si post la sfinti ,daca aveti evlavie la vreunul ...daca nu va recomand sa va rugati si sa cititi acatistul SFINTULUI NECTARIE DE EGHINA SI /SAU ACATISTUL SFINTULUI SPIRIDON AL TRIMITUNDEI ,grabnic ajutator in gasirea unui loca de munca.Si chiar daca este greu in zilele noastre gasirea unui loca de munca cu ei alturi u va fi greu.Doamne ajuta !
Urmariti si reteaua Linkedin ,unde explica cum se face CV-ul social ,in cit timp se da raspuns ..s.a.
|
|||
|
|||
![]()
In domeniul economic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsuri. Este din ce in ce mai greu sa gasesti un loc de munca, situatia s-a inrautatit mult fata de acum un an sau 2, cand ne plangeam ca ne-a afectat criza economica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Luați la rând toate firmele de HR pe care le găsiți. Toate. La toate depuneți un CV și insistați pentru o întâlnire cu un consultant, căruia să-i spuneți ce doriți în carieră și ce credeți că puteți face pentru un eventual angajator.
Doi la mână: dacă ceea ce doriți este experiență, mai ales în calitate de proaspătă absolventă, atunci nu vă uitați prea mult la alte aspecte (salariu, program de lucru etc.). Experieța se dobândește muncind. Chiar pe bani mai puțini, sau foarte puțini, la început. Un bun prieten, care acum lucrează în străinătate, pe bani mai mulți decât îmi îngădui eu să sper că aș putea câștiga în țară, așa a început: la o firmă "de bloc", pe nasturi. Apoi la una puțin mai răsărită, pe bani de bere. Apoi la una de renume, pe bani de chirie. Apoi la una in Germania, pe bani de crescut o familie. Ceea ce a dus cu el de la firma de bloc până la cea din Germania nu au fost nici nasturii, nici berile, ci experiența. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu dumneavoastra si nu ma voi uita la bani sau la ore suplimentare daca voi avea ocazia sa invat ceva, cat de putin, dar care sa ma ajute in viitor. Va multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]()
Poti incerca sa lucrezi si part-time.
La interviuri, ai grija sa nu lasi impresia ca esti disperata in a gasi un job. E greu, dar cu ajutorul Domnului, nu e imposibil. Inarmeaza-te cu rabdare!
|
|||
|
|||
![]()
Sunt in aceeasi situatie dar nu disper....inca. :-) Tot proaspat absolventa de stiinte economice. Se pare ca in acest domeniu iti gasesti foarte greu. Eu ma gandesc sa ma reprofilez.
|
|
||||
|
||||
![]()
locuri de munca sunt mai multe ca in alte domenii, dar este inflatie de economisti.
|
|