![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai demult o amica imi spunea ca a citit cartea Minunile creatiei si mi-a dat exemplul tantarului , care are 7 cutite si este ca un bun chirurg, a fost interesant. Eu nu suport mustele, tantarii, si puricii, si ma intreb de ce a facut Dumnezeu insectele astea? sa chinuie oamenii? pur si simplu nu-mi dau seama care e rolul lor...poate ma lamureste cineva :D
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiintific vorbind, sunt convins ca realizezi fara prea mare efort care este rolul mustelor in natura... Au rolul ingrat de a devora starvurile in putrefactie... Lasa o bucata de carne undeva unde au mustele acces, iar in scurt timp va fi plina de viermi...
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa ganditi ca toata creatia are un scop, toate cele create au rostul lor, ratiunea lor pentru care exista, rost ce se poate impleti cu rostul altora create si poate de aceea nu-l intrezarim rapid, in mod clar si ajungem sa ne intrebam: ce sens au mustele, puricii? Mustele au rol in polenizare, existenta unor flori de camp depinde de muste, fara acestea ele ar ramane fara seminte, ceea ce ar duce la extintia acestor organisme vegetale, care la randul lor sunt legate de altele s.a.m.d Echilibrul in natura se mentine prin relatii ce se completeaza si integreaza reciproc. Puricii sunt agenti patogeni, dar au si ei rostul lor, pe care trebuie sa-l intuim, nu sa ne gandim la inutilitatea existentei lor :)
Last edited by ioanna; 28.02.2013 at 00:20:47. |
|
||||
|
||||
![]()
tantarii masculi stiu ca polenizeaza. larvele sunt mancare de pesti.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt un preview pentru ce ne asteapta dincolo daca nu ne bagam mintile in cap, si in plus faptul ca ne deranjeaza somnul e iar un lucru bun ca si asa dormim prea mult.Macar sa fie asta singurul lucru suparator din viata noastra.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
nu are legatura cu mustele dar e foarte fain articolul:
Parintele Cleopa- FILOSOFIA PĂIANJENULUI http://carteromaneasca.wordpress.com...-paianjenului/ "Sfântul Vasile cel Mare o ia de la păianjen, de la furnică, de la albină și merge până la astrele cerești, descriind minunile lui Dumnezeu din zidiri. Și cu cât cunoști mai mult minunile lui Dumnezeu din zidiri, cu atât mai mult te aprinzi de dragostea față de Ziditorul lor și te unești cu El. spune la Ecclesiast: Câte a făcut Dumnezeu, pe toate le iubește și de toate poartă grijă." Last edited by antiecumenism; 28.02.2013 at 02:51:25. |
|