![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
In Patericul atonit am intalnit un cuvant plin de putere ce ne poate ajuta sa ne trezim dintr-o stare primejdioasa: Intotdeauna dati slava si multumiti lui Dumnezeu; nerecunostinta este cel mai mare pacat dintre toate si cel mai mare pacatos este nerecunoscatorul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe măsură ce trece timpul, lista ”celor mai mari păcate” tot crește... :)
|
|||
|
|||
![]()
Normal ,pe masura ce trece timpul adaugam alte si alte pacate la cele pe care le avem deja in palmares.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da- intradevar trebuie sa fim recunoscatori lui Dumnezeu!
Si I multumesc lui Dumnezeu si pentru momentele fericite- atatea cate au fost- din viata mea, dar si pentru ca macar o data in viata am simtit cum e sa iubesti intradevar pe cineva. Insa mai mult de atata e greu deocamdata..........as vrea sa iubesc si sa fiu iubit, ca sa fiu 100% fericit si bucuros, sa-I pot multumi lui Dumnezeu din tot sufletul...... Stiu- poate e pacat- dar e greu sa fii fericit si bucuros atunci cand esti singur, ca sa pot multumi |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai mare pacat este SINUCIDEREA, acesta nici nu se iarta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Este intr-adevar un mare pacat sa te substitui lui Dumnezeu punand capat vietii, stim cu totii ca nu se iarta insa citind aceasta postare mi-a venit in minte vorbele unui preot legat de acest subiect, la o conferinta si spunea asa: " nu putem sti pocainta celui care s-a aruncat de pe bloc, poate ca a regretat decizia pana a ajuns jos". Subiectul imi pare destul de infricosator de dezbatut. Dumnezeu stie sufletul fiecaruia si Doamne fereste de asemenea deznadejde!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- cel mai mare păcat e mîndria - cel mai mare păcat e iubirea de arginți - cel mai mare păcat e nerecunoștința - cel mai mare păcat e sinuciderea, vezi mai sus (probabil deoarece nu are iertare în vecii vecilor) - cel ... Sînt păcate-sursă din care derivă altele (mîndria, lenea șamd), sînt clase de păcate a căror gravitate depășește cu mult alte clase întregi de păcate (păcatele strigătoare la Cer), sînt păcate care nu se iartă (împotriva Duhului Sfînt), dar e greu de zis care e cel mai mare păcat.
|
|||
|
|||
![]()
E greu sa fii recunoscator când esti singur si implicit nefericit. Stiu si vorba- speranta moare ultima- si ca la carte scrie ca trebuie sa fim recunoscatori Lui Dumnezeu, insa ca om obisnuit e foarte greu de trait numai cu speranta.
As vrea- si ma rog Lui Dumnezeu pentru asta, si am intreprins si actiuni concrete (dar parca nimic nu se leaga), sa apuc ziua in care sa ma simt fericit cu adevar si sa-I multumesc lui Dumnezeu din tot sufletul pentru asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|