![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o mare problema si nu stiu ce pot sa fac...
Sotului meu ii face mare placere sa isi petreaca o mare parte din timp cu prietenii prin baruri. Este un om foarte bun si ma iubeste mult dar are acest defect...daca nu munceste el nu sta aproape deloc acasa, e mereu in baruri chiar daca nu bea tot timpul, acolo ii place, vin acasa si el e mereu acolo trebuie sa il sun sa il anunt ca vin si il rog sa mai dea si pe acasa...Nu bea de fiecare data dar cred ca ii place anturaju si decoru... uneori parca e stapanit si daca insist el de aceea merge parca... mi-e greu tare, incerc sa raman insarcinata si ma doare ca uneori nu e langa mine..multe ore din timpul liber mi-l petrec in fata calculatorului sau rugandu-ma sa vina acasa... Nu mai stiu nici cum sa il iau si cu binisorul si cu uratul, i-am explicat ca nu e bine asa dar mi-a spus ca el asa e invatat, a crescut fara tata si mama lui nu il prea putea aduce pe acasa, mi-a promis ca o sa se schimbe dar ca nu poate dintr-o data si ca o sa fie treptat, dar nu se vede nici o diferenta: eu tot singura sunt acasa si el tot la bar cu prietenii... Daca stiti vreo rugaciune, vreun post sau ceva care m-ar putea ajuta , va rog mult... Il iubesc mult pe sotul meu si stiu ca si el ma iubeste... Ce sa fac ? |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Doina a iubi inseamna a-i dori mantuirea persoanei pe care o iubesti.Iubirea neinsotita de credinta nu poate fi iubire,caci numai Hristos este Sursa tuturor bunatatilor.Dumnezeu sufera cand tu pacatuiesti la fel cum suferi si tu cand sotul tau face acelasi lucru stand prin baruri si departe de tine.Ca sa-l poti ajuta pe sotul tau trebuie mai intai ca tu sa incerci sa duci o viata placuta Lui Dumnezeu,sa te dedici Lui,pe cat poti de mult.Ce zice Hristos:Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si apoi restul vi se va adauga voua!Viata aceasta pamanteasca este plina de ispite si incercari si fara Hristos nu putem face nimic.Foarte multi oameni se plang ca au diferite necazuri dar nu-si pun speranta in Dumnzeu.Ce zice Domnul:Cere si ti se va da,cauta si vei gasi,bate si ti se a deschide!Pune-ti in gand asa:de astazi voi face tot ce pot pentru a trai in voia Lui Dumnezeu si roaga-L sa te invete voia Sa si restul va veni de la sine.Spovedeste-te la duhovnic,imparataseste-te,tine post,fa milostenie,roaga-te,du-te la Biserica si asculta de preot caci Dumnezeu vorbeste prin el,Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru incurajari !
Incerc din rasputeri sa-l aduc si pe sotul meu pe calea buna, ca in familia mea sa fie pace, cand ne certam o facem doar din caza asta. Doamne ajuta ! Si da-mi doamne putere si indrumama pe calea cea buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Calauzeste-ne Doamne pe calea cea dreapta ! Si nu lasa sa treaca neobservata suferinta noastra ! Doamne dane putere sa ne rugam mereu !
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Doina!
In cele sufletesti ai nevoie mai inainte de toate, de un duhovnic bun, la care sa te poti spovedi si pe care sa-l asculti cu credinta! Urmand sfaturile duhovnicului, toate se vor aseza asa cum trebuie sa fie! Dumnezeu sa-ti ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu acum sunt in Spania si mi-e mai greu sa ajung la un duhovnic bun care sa ma poata calauzi, si la care sa ma spovedesc...pot face asta si prin telefon? nu prea cred...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci de ce iti faci ganduri?!? |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=seagreen]Încearcă să afli ce-i lipsește soțului tău de nu stă pe-acasă. Pentru că nimeni nu pleacă de acasă de bine...[/COLOR]
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Grea situatie.
Chiar pare un obicei greu de inlaturat. Din aceasta cauza, sfatul meu este sa nu incerci sa il inlaturi, dar sa il diminuezi. Incearca incetul cu incetul sa il inlocuiesti cu alte obiceiuri. Nu il acuza ca sta prea mult acolo si nu ar trebui sa faca asta. Foloseste alta exprimare, poate ca te simti singura, si ai vrea sa stea si el putin cu tine. Daca accepta, da-i un exemplu concret: Sa mearga cu tine 2 ore la un eveniment. Nu sa stea majoritatea timpului, si sa renunte la bar, dar putin. El cu siguranta se simte vinovat pentru viciul sau. Crede-ma, daca reactioneaza atat de puternic, si cu rationalizarile descrise de tine, se simte vinovat, dar nu vrea sa admita. Nu il confrunta pe aceasta problema, decat dupa ce se simte bine facand din ce in ce mai multe actiuni impreuna. Sau cu familia. Sau treburi casnice, care nu sunt un chin, ci oarecum de imbunatire sau in sens artistic. Dupa ce incercati mai multe chestii, vezi ce prinde la el. Cele mai bune sunt activitatile, unde poate sa faca noi prieteni. Va mai avea nevoie de tovarasia masculina din bar, dar poate nu asa de mult. Este foarte important insa sa vorbiti numai de lucruri pozitive in timpul actiunilor comune, daca se isca iar certuri pe tema barului, nu prea vor avea efect iesirile. Deci, principiul este sa-l legi incetul cu incetul de altceva: noi prieteni, un nou hobby, copii etc. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce se poate face pentru mantuirea unui om pe moarte | cred_cu_adevarat | Generalitati | 13 | 26.11.2012 13:52:06 |
Rugaciunea sotiei pentru sotul ei | mihaelatoporas | Intrebari utilizatori | 4 | 06.08.2012 00:06:03 |
Ce pot face crestinii practicanti pentru mantuirea semenilor lor. | penticostalulmantuibil | Secte si culte | 30 | 20.06.2012 17:05:22 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
"Sotul meu m-a parasit pentru alta femeie" | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 20.04.2008 14:08:56 |
|