![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
buna!poate cineva sa-mi raspunda?as vrea sa stiu daca e posibil ca manastirile, precum PETRU-VODA,sà aiba; internet.ca si regulà stiu cà nu e prea ortodox,dar eu acum 5 ani acolo am vàzut un càlugàr vorbind la un telefon celular.Eu am nevoie sà vorbesc cu cineva care locuieste acolo.(mama mea).multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu eu, este internet acolo, puteti cauta pe google site-ul lor. Dar pentru a rezolva problema mamei dvs, cel mai bine este prin telefon.Ati vazut vorbindu-se la mobil....da, exista 2 locuri de unde se poate vorbi la Orange. Acolo se poate vorbi mai usor pe ZApp. Daca doriti nr. de telefon al manastirii, contactati-ma la adresa psiholog.crestin@yahoo. com, va voi spune cu cine sa luati legatura acolo.
Iertare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
as vrea sa trimit cat mai urgent un pomelnic la Petru Voda la parintele Iustin, as putea sa-l trimit prin posta, a mai procedat cineva asa? |
|
|||
|
|||
![]()
da, am trimis eu mai demult si am avut cateva intrebari si mi s-a raspuns, mi au scris si timpul cat vom fi pomeniti
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
Internet sau internat? | Daniel777 | Generalitati | 12 | 03.01.2011 16:11:43 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|