![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
a murit un mare artist.a fost foarte controversat dar....un geniu al muzicii.dumnezeu sa-l odihneasca
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte!
Tocmai am auzit si eu vestea, sunt stupefiata.. sa moara atat de tanar, de atac de cord. |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar a fost un mare artist. Desi a fost o persoana controversata, trebuie sa vedem ceea ce a fost bun in el.
Dumnezeu sa-l ierte! |
|
|||
|
|||
![]()
Capacitatea artistica nu este un merit al omului ci 100% darul lui Dumnezeu. A elogia un om pentru creatiile artistice este o nedreptate fata de Dumnezeu si fata de ceilalti oameni carora Dumnezeu nu le-a dat astfel de daruri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt un mare fan, insa intr-adevar a fost un artist adevarat. Iar in legatura cu capacitatea artistica te contrazic. Sunt multi oameni care au potential insa nu au vointa necesara de a-l dezvolta. Acestia jignesc darul lui Dumnezeu, pt ca nu sunt in stare sa-l dezvolte si sa-i arate frumusetea. Marii artisti au stiut, si au devenit mari artisti nu pt ca Dumnezeu le-a oferit acest dar, ci pt ca au stiut sa-l foloseasca si sa arate lumii intregi ceea ce un om este in stare sa faca. E o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n sac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci când ai acest potential munca nu este un chin ci o placere, artistii talentati sunt dependenti de ceea ce fac, nu dorm noptile, munca îi devoreaza, deci a spune ca munca îl face pe artist e cam inexact, e aproape o patima, o placere reala si foarte mare. ...... Sophia, sunt de acord cu ce spune Vsovi, Michael a fost un suflet curat, cu toate pacatele, un fel de copil mare. Din pacate a fost înselat (din naivitate) de islam si poate de aceea l-a si luat Dumnezeu, ca avertisment pentru altii. .... Dorina, cred ca dorinta lui de a deveni alb e legitima, dar trebuia sa astepte asta de la Dumnezeu, nu de la medicii esteticieni. |
|
||||
|
||||
![]()
dumnezeu sa il ierte.si eu in momentul cind am auzit de moartea lui i-am aprins luminare si asa am facut pentru toate personalitatile din toate domeniile si de la noi si din alte tarii.ori nu suntem toti ai lui dumnezeu chiar si cei care imbratiseaza o alta peligeie sau secta?stiu ca maichel facea parte din martorii lui iehova.acum sper ca si-a gasit linistea si a descoperit adevarata credinta.inca odata dumnezeu sa il ierte pacat de noi restul care nu stim sa ne apreciem valorile si o facem dupa ce acestia trec in rindul celor drepti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa zicem un procent mai mic decit 100% nu de alta dar sint destui care ascund talantul! Dumnezeu i-a dat geniu artistic dar nu l-a obligat sa si il foloseasca! Si nici in ce directie!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-L ierte pe el și pe toți cei ce au plecat la Domnul de pe această Planetă , în aceași secundă cu el, pentru că pentru toți trebuie să ne rugăm, indiferent ce au fost și ce au făcut în astă lume.
|
|||
|
|||
![]()
un geniu al imaginatziei shi al sunetelor care a sfarshit inghitzit de fiara... gLumii... l-au secatuit, l-au haituit, l-au excrocat, l-au stors de bani, l-au judecat shi l-au hulit mereu, deshi el ne-a daruit iubire shi frumusetze in toate melodiile sale shi a aratat mereu o nepasare totala fatza de parerea "buna" a oamenilor simandicoshi; A iubit, a stralucit shi a murit ca un copil... caci asha a fost toata viatza... un copil iubitor de iubita incat a purtat chipul ei pe sine, a cioplit-o pe carnea lui, in sufletul lui... poate ca a mai shi greshit "iubind" prea mult pe unii copii... dar asta e treaba altora ca sa judece... eu shtiu ca am visat mereu asemenea lui... asemenea tuturor nascocelilor sale pline de intuneric shi lumina... un negru, un alb... un erou imbracat in black and white... militand pentru tolerantza shi iubire... iubire sincera de copil... S-al ierte Domnul shi sa-l odihnesca acolo unde Michael shi-a lucrat faptele bune, sa-l odihneasca dupa mare Mila Sa...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|