![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ecomagazin.ro/video-cruzi...le-earthlings/
"Earthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj despre cruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. " Mentionez ca documentarul este extrem de dur pentru persoanele mai sensibile. Eu personal n-am avut taria sa ma uit pana la capat. Va propun sa discutam putin despre soarta crunta a animalelor lipsite de aparare in fata monstrilor asa zisi 'oameni... animalele nu sunt niste obiecte, sunt niste fiinte vulnerabile care simt DUREREA asa cum o simte orice om atunci cand e transat de un criminal psihopat! De ce oare nu se gasesc alte alternative de omorare, daca tot e musai sa le omoram? De ce Biblia incurajeaza sacrificiul animalelor? Cu ce au gresit ele ca sa merite soarta asta? De ce Dumnezeu le-a condamnat pe animale la o suferinta atat de teribila? Ma iertati daca v-am suparat! Vreau un raspuns cat se poate de ortodox. Multumesc! Last edited by Floar3; 30.10.2009 at 00:48:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In intructiunile de utilizare a REALITATII pamintene data de Dumnezeu prin Prooroci este inclusa si ideea CARE PE CARE!...deci sa nu ne imbatam cu apa! trezvia este esentiala in cresterea Duhovniceasca! Deci daca nu le eliminam/reduceam drastic ca numar/ mincam noi si mai tirziu le domesticeam, in multe cazuri ne-ar fi mincat ele pe noi sau ne mincau RESURSELE de supravietuire. INSELAREA cea mare prin care trec New Ageist-ii si asa zisii naturisti este ca isi IMAGINEAZA ca aici poate fi un paradis pamintean. Nu exista asa ceva!...la fel cum dintr-o inchisoare nu poti face un sanatoriu! Last edited by andreicozia; 30.10.2009 at 15:39:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() In acelasi timp am vazut si atata cruzime in randul oamenilor incat cred ca omul sufera cu si mai multa intensitate ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre sfarsitul libertatii umane: documentar non-ortodox facut in Anglia | Florin-Ionut | Generalitati | 14 | 13.11.2015 16:55:26 |
Iubirea exagerata fata de animale | Dorinuta | Intrebari utilizatori | 31 | 25.05.2012 02:26:27 |
Documentar despre sfanta lumina | Ion Pop | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 18.04.2012 11:22:45 |
Documentar ortodox despre Tara Sfanta | Ion Pop | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 04.01.2012 23:19:55 |
|