Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 19:46:09
Nevrednicul
Guest

Implicit o intrebare

discutand chiar in acest moment cu ..vreau sa i spun liber cugetator...inca nu este incartiruit...mi a pus o intrebare formulez esenta ei sau mai bine convingerea lui,pe baza biblica spune el...singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos! ce cauta sfintii in acest rol.......chiar daca subiectul a mai fost deschis va rog cu umilinta sa imi raspundeti
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:50:43
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
discutand chiar in acest moment cu ..vreau sa i spun liber cugetator...inca nu este incartiruit...mi a pus o intrebare formulez esenta ei sau mai bine convingerea lui,pe baza biblica spune el...singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos! ce cauta sfintii in acest rol.......chiar daca subiectul a mai fost deschis va rog cu umilinta sa imi raspundeti
Sfintii sunt mijlocitori ai Mijlocitorului, nu?
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:53:13
Nevrednicul
Guest

Implicit

Andrei multumesc mult ..dar astept ceva documentat si poate concis direct si biblic! daca poti te rog sa ma ajuti
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 19:57:22
Banned

Implicit

Citat:
Andrei multumesc mult ..dar astept ceva documentat si poate concis direct si biblic! daca poti te rog sa ma ajuti
Parerea mea este sa-i trimiti pe sectatii astia la plimbare impreuna cu denigrarea sfintilor pe care o promoveaza din toate unghiurile posibile si imposibile. De aceea ti-au si cerut referinte biblice.
Iti irosesti timpul cu ei! :)
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:00:28
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Parerea mea este sa-i trimiti pe sectatii astia la plimbare impreuna cu denigrarea sfintilor pe care o promoveaza din toate unghiurile posibile si imposibile. De aceea ti-au si cerut referinte biblice.
Iti irosesti timpul cu ei! :)
Chiar asta voiam si eu sa scriu... numai niste sectanti nu recunosc sfintii. Liber-cugetatorii nici nu se obosesc cu asemenea intrebari.
Vechi 18.11.2009, 20:11:54
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Chiar asta voiam si eu sa scriu... numai niste sectanti nu recunosc sfintii. Liber-cugetatorii nici nu se obosesc cu asemenea intrebari.
mai asa este...dar chiar vroiam argumente pertinente pt ca ...m a deranjat!
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:13:34
Banned

Implicit

Citat:
sti ce sa le spui, ca in lipsa prezentei fizice a lui Hristos, sfintii sunt cei mai dragi oameni de pe pamint!..si spune-le asta asa cu calm, vorbind rar liniste si pace sufleteasca punind un accent pe fiecare cuvintel...pentru a le taia elanul sa te inunde cu toate timpeniile inventate de ei
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:49:31
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
da-le un singur exemplu:desi il avea pe Hristos la doi pasi de el, paraliticul apeleaza la PRIETENII sai ptr a-l duce la Hristos.iar scriptura ce spune?"si vazand Iisus CREDINTA LOR i-a zis slabanogului"Fiule, iertate iti sunt pacatele tale".(Marcu 2,5)

deci, pentru credinta PRIETENILOR , Iisus il vindeca pe paralitic
asta ca sa te lamuresti tu, ca ei oricum il vor rastalmaci, ii vor da alta interpretare, vor face orice sa cada tot ei in picioare.
deci, nu pierde vremea cu ei.:)
Vechi 18.11.2009, 21:00:35
Nevrednicul
Guest

Implicit Lore

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
da-le un singur exemplu:desi il avea pe Hristos la doi pasi de el, paraliticul apeleaza la PRIETENII sai ptr a-l duce la Hristos.iar scriptura ce spune?"si vazand Iisus CREDINTA LOR i-a zis slabanogului"Fiule, iertate iti sunt pacatele tale".(Marcu 2,5)

deci, pentru credinta PRIETENILOR , Iisus il vindeca pe paralitic
asta ca sa te lamuresti tu, ca ei oricum il vor rastalmaci, ii vor da alta interpretare, vor face orice sa cada tot ei in picioare.
deci, nu pierde vremea cu ei.:)
raspuns nu al meu acei prieteni erau vi si nu morti,in comparatie cu sfintii
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 21:30:48
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
raspuns nu al meu acei prieteni erau vi si nu morti,in comparatie cu sfintii
Du-i sa vada niste moaste din care izvoraste mir! Dar ce te faci, ca ei nici in biserica nu vor sa intre!