![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
discutand chiar in acest moment cu ..vreau sa i spun liber cugetator...inca nu este incartiruit...mi a pus o intrebare formulez esenta ei sau mai bine convingerea lui,pe baza biblica spune el...singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos! ce cauta sfintii in acest rol.......chiar daca subiectul a mai fost deschis va rog cu umilinta sa imi raspundeti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei multumesc mult ..dar astept ceva documentat si poate concis direct si biblic! daca poti te rog sa ma ajuti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti irosesti timpul cu ei! :) |
|
||||
|
||||
![]()
Chiar asta voiam si eu sa scriu... numai niste sectanti nu recunosc sfintii. Liber-cugetatorii nici nu se obosesc cu asemenea intrebari.
|
|||
|
|||
![]()
mai asa este...dar chiar vroiam argumente pertinente pt ca ...m a deranjat!
|
|
|||
|
|||
![]()
sti ce sa le spui, ca in lipsa prezentei fizice a lui Hristos, sfintii sunt cei mai dragi oameni de pe pamint!..si spune-le asta asa cu calm, vorbind rar liniste si pace sufleteasca punind un accent pe fiecare cuvintel...pentru a le taia elanul sa te inunde cu toate timpeniile inventate de ei
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci, pentru credinta PRIETENILOR , Iisus il vindeca pe paralitic asta ca sa te lamuresti tu, ca ei oricum il vor rastalmaci, ii vor da alta interpretare, vor face orice sa cada tot ei in picioare. deci, nu pierde vremea cu ei.:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Du-i sa vada niste moaste din care izvoraste mir! Dar ce te faci, ca ei nici in biserica nu vor sa intre!