![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am mai intai o intrebare pentru fetele de pe acest forum. Voi va machiati?
|
||||
|
||||
![]()
Daca are careva niste pietre de aruncat in my general direction, iacata-ma-s.
Eu da. |
|
||||
|
||||
![]()
nu........Nu ca ar fi pacat prea mare(dar este pacat),dar nu vad sensul.Sa pierd timpul pt ce?
|
|||
|
|||
![]()
De ce este pacat sa te machezi?Doamnele preotese de ce se macheaza daca este pacat(majoritatea)?Scrie undeva ca este un pacat...pacat este sa iti faci operatii extetice dar daca iti dau cu ruj la buze cand pleci undeva nu cred ca este un pacat asa mare
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E adevarat ca preotii si familiile lor trebuie sa fie modele demne de urmat, dar asta e situatia si ei sunt oameni, nu numai noi.Si totusi exista modele demne de urmat. E o ispita a vrajmasului aici, el incearca sa ne aduca justificari, in general, pentru pacate: "uite si preotul X face asa si preoteasa Y la fel. Chiar si toti vecinii de la 1 la fel". Totusi sa nu ne amagim si sa e justificam pacatele. "Dar lasa ca nu e asa mare pacat". Nu o fi, dar acest pacat despre caer zicem ca este mic, repetqndu-l sau/si adunandu-l cu ceelalte pacate mai mici fac asemenea unuia sau mai multor pacate mari. Asa ca trebuie sa avem mare grija.
|
|||
|
|||
![]()
"Vanitatea, pacatul meu favorit".
VANITÁTE, vanități, s.f. Ambiție neîntemeiată; dorință de a face impresie; orgoliu, trufie, îngâmfare, înfumurare; (la pl.) deșertăciune, zădărnicie. - Din fr. vanite, lat. vanitas, -atis. Vanitate ≠ modestie, simplețe, simplitate http://www.archeus.ro/lingvistica/Ca...query=VANITATE Last edited by AlinB; 19.03.2010 at 14:03:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca este destul de important. Decat sa te machezi adica sa dai bani pe panaramele alea si acest lucru a te machia este pacat mai bine te lipesti de el. Eu inteleg ca voi fetele vreti sa aratati bine , frumoase , una alta..... dar totusi am crezut ca fetele dupa forum nu se machiaza caci aici se gaseste lume cu credinta in Dumnezeu si care credeam ca incercati sa nu mai faceti pacate oricat de mari sau mici ar fi, incercati sa nu le faceti pe cele care le stiti ca sunt pacate.
Nu stiu daca mam facut explicabil. Dar sper sa intelegeti. Eu cred ca un baiat ar intelege aceasta situatie.