![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin acest sacrificiu DUMNEZEU se inpaca cu lumea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce consta aceasta impacare? Si, Moshu, ce vrei sa zici prin postul tau?
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai citit biblia?
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=The_Fallen;193565]Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Neinteles de minte, jertfa lui Hristos are intotdeauna o cale deschisa catre inima. Aici se descopera tainele lui Dumnezeu. Asa ca e cazul sa cauti altfel, daca doresti sa intalnesti un raspuns.
|
|
||||
|
||||
![]()
[quoteThe_Fallen;193565]Ce inseamna sacrificiul lui Iisus?Credeam ca stiu...Si am cautat pe siteuri, dar nimeni nu explica.Decat prin pilde si anecdote care lasa loc de interpretari.[/quote]
Iisus si-a dat viata pentru pacatele noastre, The Fallen...
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna ca Si-a dat viata pentru pacatele noastre?
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca nimeni nar fi putut face un sacrificiu de asemenea amploare(pentru toti oamenii).
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu imi raspunde la intrebare in nici un fel.De ce era necesar un asemenea sacrificiu este doar o intrebare care deriva din asta, printre multele.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A little question... | Andragel | Generalitati | 9 | 20.10.2007 19:51:25 |
a question | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 07.09.2007 22:04:58 |
|