![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor a murit de gripa porcina facand si alte complicatii.
Ce parere aveti despre acest vaccin impotriva gripei?Credeti ca este eficient?Multi cred in teoriile acestea ale conspiratiei,zvonurile cum ca ar face rau omului,ar imbolnavi omul si mai tare,pana acum avem informatia ca niciunul dintre cei ce au facut vaccinul nu au prezentat reactii adverse grave sau semnificative in schimb sute de oameni au murit in Romania de aceasta gripa.Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel si presedintele U.S.A Barack Obama sunt doi dintre cei vaccinati.Eu nu cred ca vaccinul este un pericol si indemn pe toti sa-l faca aducand aminte informatia de mai sus.Ce parere aveti ? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu raman sceptic atat in privinta vaccinului cat si a gripei...Numai 18 oameni au murit in Romania, si din cate am auzit, majoritatea sufereau si de alte boli pe langa virus...In fiecare an mor oameni din cauza gripei normale...Numai ca anul asta sunt mediatizate toate cazurile si poarta denumirea de gripa porcina...Si eu m-am trezit din somn fara aer in mijlocul noptii si nu am simptome de porcina...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te uiti la cazurile celor decedati din cauza gripei, vei vedea ca au avut boli cronice care in combinatie cu gripa a rezultat un efect fatal. Nu cred ca e bine sa ne vaccinam doar ca sa umplem visteriile celor care au creat aceasta isterie. Gripa "porcina" este o gripa iar efectele ei pot fi foarte grave doar la persoanele care au boli cronice. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, scapa-ne de pacate ca de gripa ne ocupam noi!
Cautati mai intai Imparatia Cerurilor, si toate celelalte se vor adauga voua!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vaccinul este produs de un institut romanesc si este gratuit. |
|
||||
|
||||
![]()
mai, eu sunt foarte reticenta in ceea ce il priveste.
sa va zic o intamplare:o cunostiinta imi spune:au venit si la noi in sat cu vaccinul asta. si aveau vreo 20 de vaccinuri.imi zic:hai sa il fac si eu cu barbatu-miu, daca tot e pe gratis.si, uite asa il fac. cand colo ce sa vezi?inca de a doua zi incep sa ma simt rau si ma prinde o gripa de m-a doborat la pat.nu sunt buna de nimic.asa bolnava nu am fost decand sunt eu. asistenta zice ca-i normal ca asa trebuie sa ma simt.dar eu nu stiu ce sa zic.mi tare rau" asta s-a intamplat acu 3 sapt, chiar inainte de sarbatori.dar nu strica sa o mai sun, sa vad cum se mai simte. dar "ignorantii" de medici care imi sunt prieteni, chiar si medicul de familie imi zice sa nu il fac. deci merg pe ascultare...:)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|