![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
in caz ca nu ati observat, subtitlul articolului este
DIN OMILIA PATRIARHULUI ECUMENIC LA SEDIUL COCA-COLA, SUA, 29.10.2009 ...... |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie discutata problema la un Sfant Sinod Panortodox.
Ar fi fost mai bine sa nu fie postata asa ci sa fie trimis pe la parintele Efrem Filotheitul pe la Sfantul Munte Athos pe la BO Rusa,pe la BO Sarba,la patriarhia Ierusalimului etc. Last edited by mihailt; 04.02.2010 at 10:31:09. |
|
||||
|
||||
![]()
crezi ca nu au luat cunostiinta de lucrul acesta? :) saracii parinti din Athos, la cat au patimit de la patriarhul ecumenic nici nu cred ca mai vor sa auda... Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
inteleg ce vrei sa spui - lucrurile acestea ar trebui discutate intre ierarhi. insa unii ierarhi se iau dupa patriarhul ecumenic si tot in directia asta merg, altii nu sunt de acord dar nu spun nimic, altii mai si marturisesc... sunt ierarhi si ierarhi. eu cred ca un crestin ar trebui sa stie ce fac intaistatatorii Bisericii. ca daca se fac lucruri bune, nu e nici un motiv sa le ascunzi..
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa nu il mai pomeneasca la Sfintele Slujbe,ca deocamdata in Sfantul Munte PF Bartolomeu e pomenit acolo.
|
|
||||
|
||||
![]()
il pomenesc ca sa se mai milostiveasca Dumnezeu de el... Spunea Sfantul Iosif Isihastul ca trebuie pomenit, atata timp cat nu exista potir comun.. Sa dea Dumnezeu sa nu se ajunga acolo!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa si Patriarhul Ecumenic au aceeasi Credinta! | paradosis | Despre Biserica Ortodoxa in general | 98 | 10.10.2011 10:50:48 |
Cuvantarea PF Bartolomeu patriarhul ecumenic la sedinta Sfantului Sinod al BOR | mihailt | Generalitati | 1 | 28.10.2010 23:47:48 |
Pastorala de Nasterea Domnului a PF Bartolomeu patriarhul ecumenic | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.02.2009 05:37:36 |
Intilnirea dintre papa si patriarhul ecumenic | mardum | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 22.02.2007 11:27:43 |
|