![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mama e casatorita a doua oara, cu un barbat care nu mi-a dat numele lui, nu m-a infiat. Eu am un prieten care era baptist, dar s-a botezat la ortodocsi si nas i-a fost tocmai sotul lui mama. Acuma intrebarea mea e daca eu ma pot casatori la biserica cu el sau nu? Multumesc anticipat de raspunsuri
|
|
||||
|
||||
![]()
Depinde. Nu ai precizat dacă mama ta e casatorită religios cu acest barbat... El botezandu-l pe prietenul tau i-a devenit automat tată spiritual, iar daca ei sunt cununati religios înseamna ca ție ți-a devenit tată vitreg. Deci acest barbat cu care s-a căsătorit mama ta îi este lui tată spiritual iar ție tată vitreg -> prin urmare voi ați fi un fel de frați....prin alianță....
Însă dacă mama ta și acest barbat nu sunt cununați religios, nu e nici un impediment (cred)... În acest caz : "Casă de piatra! " ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sunt casatoriti la biserica...
|
|
||||
|
||||
![]()
aa... pai uite ca s-a mai discutat ceva de genu' : http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6696 ... urmareste si celelalte raspunsuri...
Dumnezeu sa va intelepteasca :) |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut numai ca acolo e cu legatura de sange pe cand la mine nu e. Sotul mamei nu imi este tata biologic, si nici la biserica nu mi-a citit molivtele ca sa ma adopte. Mama a divortat cand eu aveam 2 ani si cand aveam 10 ani s-a casatorit cu acest om. Si sotul mamei i-a fost nas prietenului meu cand acesta avea 21 de ani... Atunci ni s-a zis ca de fapt e mai mult martor decat nas, ca prietenul meu avea deja discernamant. Am mai intrebat si pe un magistru in teologie si deocamdata mi-a zis ca nu ar fi o problema. Sunt in mare dilema...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ama, de ce nu vorbesti tu cu un preot? el stie cel mai bine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tocmai am citit ceva...e adevarat? | victortiti89 | Exorcismul | 10 | 07.06.2011 01:46:32 |
tocmai am citit ceva.... | victortiti89 | Teologie si Stiinta | 2 | 02.06.2011 10:26:09 |
neliniste si indoiala => tocmai am facut un pacat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 16 | 02.06.2011 01:30:41 |
|