![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand va rugati cum faceti cand treceti la alta rugaciune? Adica spui crezul si lai terminat te inchini dupa ce ai terminat si incepi sa zici cealalta rugaciune?
|
||||
|
||||
![]()
Da. Eu, înainte de a trece la altă rugăciune, de obicei spun "Amin" și fac semnul Sf Cruci.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fiecarui Acatist sau Paraclis(caci acestea sunt rugaciuni serioase) se spun Rugaciunile incepatoare (pe care iti sugerez sa le invetzi pe de rost! ) iar la sfarshit se spune Otpustul adica: " Pentru rugaciunile Sfintzilor Parintzilor nostri si ale Sfintei Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria ,Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi ! AMIN!" de asemeni e bine sa stii pe de rost si Psalmul 50 si Crezul ! daca vreodata te gandesti sa fii nas acestea 2 rugaciuni sunt obligatorii! Evident ca toate sunt serioase , si intotdeauna eu am fost pt CALITATE si nu pt cantitate , conteaza F mult cat de bine te concentrezi la rugaciune si cum te lupti cu gandurile parazit! ...sa nu uiti sa aprinzi o lumanare sau o candela sa stai in genunchi cu fatza spre rasarit si eventual sa faci si niste matanii daca esti in putere! Doamne Ajuta!