![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.basilica.ro/ro/stiri/sfan..._domnului.html
"Mii de pelerini aflați la Mormântul Mântuitorului din Ierusalim au primit Lumina Sfântă astăzi, 3 aprilie, la ora 14 și 7 minute. Credincioșii împreună cu Patriarhul grec al Ierusalimului, Teofilos al III-lea și cu un sobor de ierarhi și preoți au înconjurat Sfântul Mormânt. După procesiune ei s-au oprit în fața intrării sigilate, iar Preafericirea Sa a intrat în Sfântul Mormânt și a adus Lumina credincioșilor, după care a fost răspândită în întreaga lume. Venirea Luminii de la Ierusalim în Sâmbăta Mare simbolizează Lumina pe care a dus-o cu Sine Mântuitorul Hristos, când S-a coborât cu sufletul în iad, pentru a-i învia pe cei de acolo, informează Radio TRINITAS. " http://www.realitatea.net/lumina-sfa...eo_707556.html http://www.youtube.com/watch?v=OHIin...layer_embedded
|
|||
|
|||
![]()
Ce este impresionant este ca acea lumina nu arde 33 de minute.Eu cred ca e Duhul Sfant.Voi ce credeti?Am vazut pe youtube filmulete cum oameni isi dadeau focul in par ,pe fata si nu ardeau deloc,nu ii afecta.Mi-as dori si eu sa ajung la Ierusalim,candva,poate cine stie,candva.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca e din harul Preasfintei Treimi pogorat in foc.
|
|||
|
|||
![]()
Asa devreme?
Ei acolo nu fac slujba de Invierea noaptea? Ce bine de ei! Noi abia ne imbracam sa mergem la biserica si este noapte, frig si urat ![]() Da las ca o sa fie frumos la biserica!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Slujba are loc la ora 13.00.Azi a tunat si a fulgerat.Noaptea,dupa parerea mea ,e mai linistitor,mai Sfant si mai liniste si poti sa faci rugaciuni si sa asculti slujba mai bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Duhul Sfant nu se ocupa cu chestii din astea ieftine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slavit sa fie Domnul! Amin!
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca erau prea multe camere de filmat de nu s-a mai intors.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-mi dea si mie cineva o explicatie de ce "lumina" se pogoara doar o data pe an
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|