![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost diagnosticata cu rana pe col foarte urata, am fost foarte speriata, imi era frica sa nu am cancer, mi se spusese ca e o rana foarte urata. M-am rugat la SFANTUL NECTARIE, am citit acatistul sfantului in fiecare seara si am mers la moastele sfantului sa ma rog, la manastirea Radu Voda, in Bucuresti, si dupa ce am facut colposcopia sa imi spuna clar despre ce este vorba, am primit vestea buna ca nu e vorba despre cancer si ca trebuie sa fac o mica interventie. I-am multumit sfantului si ma rog in continuarie sa ma ajute sa trec cu bine si de acest pas. Rugati-va la SFANTUL NECTARIE si cititi acatistul cu credinta pentru ca este foarte ajutator. Multa sanatate!
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu am fost si m-am rugat cu credinta, desi ptr 2 saptamani totul a fost ok, pe urma problema mea a revenit....ori am gresit eu undeva ori nu stiu ce sa cred, insa am in continuare incredere in acest SFANT.
|
|
||||
|
||||
![]()
Un site al Sf.Nectarie in care puteti sa adaugati si fratiile voastre minunile Sfantului spre Lauda lui Dumnezeu prin Sfintii Sai! si in care gasiti multe de folos... Va va fi de folos!!!! Bucurii!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
si eu impreuna cu sotul meu ne-am rugat la sf NECTARIE si ne-a ajutat de fiecare dat....e grabnic ajutator..de asemenea si MAICA DOMNULUI,rugati=va si ei impreuna cu d-zeu va vor ajuta si toate dorintele vi se vor implini...!!!!!!!!doamne ajuta!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
La fel ca si altii, spre rusinea mea nu am aflat demult despre acest minunat sfant Nectarie. Auzisem despre minunile lui si ca este vindecator de cancer. Mi-am dorit mult sa-i citesc cartea sau sfantul acatist si m-am rugat sfantului pentru asta. Vreau sa va zic ca nu cred ca au trecut 3 zile si prietena mea si-a cumparat cartea Sfantul Nectarie Taumaturgul si asa am intrat si eu in posesia ei. Ii un sfant deosebit, merita sa-i cititi cartea, sa-l iubiti si sa credeti in El asa cum cred si eu. Mama mea este bolnava de cancer si se simte mai bine decand am inceput sa ma rog acestui sfant si nu in ultimul rand Maicii Domnului nostru Iisus Hristos. Si cred ca pana la urma Sf Nectarie o sa o vindece asa cum o ajutat foarte multa lume bolnava. Sper sa va impartasesc si acest lucru cat de repede. Uneori simt ca nu merit atata iubire si ajutor din partea lor. Rugati-va Lor pt sanatate, pt dobandirea pocaintei si Imparatiei cerului, incercati sa tineti post si o sa vedeti ca o sa primiti rasplata pentru efortul vostru.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli | andreidiniasi | Generalitati | 7 | 08.05.2014 23:18:34 |
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer | elena777 | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2012 08:55:57 |
Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecatorul bolilor psihice | ursulica | Intrebari utilizatori | 0 | 15.04.2011 23:04:44 |
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi | teostancu | Intrebari utilizatori | 1 | 12.03.2010 15:21:11 |
|